Scholingsjaren van De Kleine Tiki

Je vindt hier een overzicht van alle scholingsjaren die je kunt volgen bij De Kleine Tiki.

Basisjaar 1 – Jezelf in beeld

In het eerste jaar staat je eigen ‘ik’ centraal. Je werkt kunstzinnig aan je persoonlijke groei en maakt kennis met de kunst en het coachen. Welk eerste jaar je ook kiest, je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging… en meer! 

Bekijk hier de drie verschillende scholingsjaren:

 

Basisjaar 2 – Ik en de ander in beeld

Dit jaar ga je verder met de spelende verkenning van het coachend werken waarbij je kunstzinnige en creatieve werkvormen gebruikt. Je maakt contact met de scheppende bron in jezelf door te boetseren, tekenen, zingen, bewegen en schilderen. Daarbij kijk je naar je eigen ik en de relatie die je hebt met mensen in je omgeving.

Bekijk hier de twee verschillende scholingsjaren:

Verdiepingsjaar 3 Kunstzinnig Dynamisch Coachen 

Dit jaar staat in het teken van het integreren van je creativiteit en het kunstzinnige, in je dagelijkse leven als kunstzinnig dynamisch coach of mens. Het creatief leren schakelen tussen verschillende media als: beeldend werken, expressie, het gebruik van het lichaam, de stem en het gesprek, maakt het dynamisch.

Bekijk hier het Verdiepingsjaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen:

Verdiepingsjaar 3 Bezield Kunstenaar

Dit verdiepingsjaar staat in het teken van het maken van een persoonlijke reis door middel van beeldende kunst en coaching. Een reis langs verschillende delen van de wereld en langs de essentie van kunst en creativiteit. Je laat je inspireren door kunstenaars, culturen, volksvertellingen en de kracht van de symboliek. Op je reis ga je ook je coachende vaardigheden verder ontwikkelen, die het kunstzinnige proces kunnen ondersteunen en verhelderen.

Bekijk hier het Verdiepingsjaar Bezield Kunstenaar:

Specialisatiejaren 4 Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Tijdens deze specialisatiejaren ben je bezig met de doelgroep waarmee je gaat werken als coach. De werkvormen, ingezette middelen, deelrondes en jouw inbreng als student hebben per specialisatie net een ander karakter.

Bekijk hier de twee verschillende specialisatiejaren Kunstzinnig Dynamisch Coachen:

 

Specialisatiejaren 4 Bezield Kunstenaar

Binnen de specialisatiejaren Bezield Kunstenaar ontmoet je de kunstenaar in jezelf. De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hier. In de specialisatiejaren ben je welkom als je een verdiepingsjaar of een specialisatiejaar hebt gevolgd bij De Kleine Tiki.

Bekijk hier de drie verschillende Specialisatiejaren Bezield Kunstenaar:

Praktische info

Wil je overleggen welk jaar het beste past bij jouw wensen en achtergrond? Bezoek dan een van de open dagen van De Kleine Tiki.

Over welk onderwerp wil je meer weten?

Hoe ziet een lesdag eruit?

Tarieven

Wat vragen we van jou als student?

Verdiepend thuiswerk

10 meest gestelde vragen

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2023  De Kleine Tiki