Opleidingsjaren

Basisjaren 1 – Jezelf in beeld

In het eerste jaar staat je eigen ‘ik’ centraal. Je werkt kunstzinnig aan je persoonlijke ontwikkeling en maakt kennis met de kunst en het coachen. Welk eerste jaar je ook kiest, je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging… en meer! 

Bekijk hier de twee verschillende scholingsjaren:

 

Basisjaren 2 – Ik en de ander in beeld

Dit jaar ga je verder met de spelende verkenning van het coachend werken waarbij je kunstzinnige en creatieve werkvormen gebruikt. Je maakt contact met de scheppende bron in jezelf door te boetseren, tekenen, zingen, bewegen en schilderen. Daarbij kijk je naar je eigen ik en de relatie die je hebt met mensen in je omgeving.

Bekijk hier de twee verschillende scholingsjaren:

Verdiepingsjaren 3

Voor aanvang van het verdiepingsjaar maak je een keuze of je je wilt gaan richten op het Kunstzinnig Dynamisch Coachen of op je Bezield Kunstenaarschap. 

Kunstzinnig Dynamisch Coachen 

Dit jaar staat in het teken van het integreren van je creativiteit en het kunstzinnige, in je dagelijkse leven als kunstzinnig dynamisch coach of mens. Het creatief leren schakelen tussen verschillende media als: beeldend werken, expressie, het gebruik van het lichaam, de stem en het gesprek, maakt het dynamisch.

Bekijk hier het verdiepingsjaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen:

Bezield Kunstenaar

Dit verdiepingsjaar staat in het teken van het maken van een persoonlijke reis door middel van beeldende kunst en coaching. Een reis langs verschillende delen van de wereld en langs de essentie van kunst en creativiteit. Je laat je inspireren door kunstenaars, culturen, volksvertellingen en de kracht van de symboliek. Op je reis ga je ook je coachende vaardigheden verder ontwikkelen, die het kunstzinnige proces kunnen ondersteunen en verhelderen.

Bekijk hier het verdiepingsjaar Bezield Kunstenaar:

Specialisatiejaren 4

In een specialisatiejaar ga je je verder specialiseren in het Kunstzinnig Dynamisch Coachen of je Bezield Kunstenaarschap.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Tijdens deze specialisatiejaren ben je bezig met de doelgroep waarmee je gaat werken als coach. De werkvormen, ingezette middelen, deelrondes en jouw inbreng als student hebben per specialisatie net een ander karakter.

Bekijk hier de twee verschillende specialisatiejaren Kunstzinnig Dynamisch Coachen:

Bezield Kunstenaar

Binnen de specialisatiejaren Bezield Kunstenaar ontmoet je de kunstenaar in jezelf. De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hier. In de specialisatiejaren ben je welkom als je een verdiepingsjaar of een specialisatiejaar hebt gevolgd bij De Kleine Tiki.

Bekijk hier de drie verschillende Specialisatiejaren Bezield Kunstenaar:

Intervisie voor kunstzinnige coaches

Ben jij stappen in de praktijk van het kunstzinnig coachen aan het zetten en voel je de behoefte om inhoudelijk uit te wisselen met andere kunstzinnige coaches? Heb je eerder deelgenomen aan het Specialisatiejaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen met kinderen, jongeren en volwassenen ?

Kom nieuwe inzichten en inspiratie opdoen gericht op de praktijk en voel je welkom tijdens Intervisie dagen. Nieuwe datums worden binnenkort bekend gemaakt en zullen starten in het najaar van 2024. 

  Praktische info

  Wil je overleggen welk jaar het beste past bij jouw wensen en achtergrond? Bezoek dan een van de open dagen van De Kleine Tiki.

  Over welk onderwerp wil je meer weten?

  Hoe ziet een lesdag eruit?

  Tarieven

  Wat vragen we van jou als student?

  Verdiepend thuiswerk

  10 meest gestelde vragen

  Volg ons via

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Contact

  info@dekleinetiki.nl
  +31 (0)76 514 1017

  Bezoekadres:
  Langendijk 87, 4819 EV Breda

  © 2024  De Kleine Tiki