Scholingsjaren van De Kleine Tiki

Je vindt hier een overzicht van alle scholingsjaren die je kunt volgen bij De Kleine Tiki.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen-basisjaar 1

In het eerste jaar staat je eigen ‘IK’ centraal. Je werkt kunstzinnig aan je persoonlijke groei en maakt kennis met het coachen. Welk eerste jaar je ook kiest, je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging… en meer! 

Bekijk hier de drie verschillende scholingsjaren KDC-basisjaar 1:

 

Kunstzinnig Dynamisch Coachen-basisjaar 2

Dit jaar ga je verder met de spelende verkenning van het coachend werken waarbij je kunstzinnige en creatieve werkvormen gebruikt. Je maakt contact met de scheppende bron in jezelf door te boetseren, tekenen, zingen, bewegen en schilderen.  Daarbij kijk je naar je eigen ik en de relatie die je hebt met mensen in je omgeving.

Bekijk hier de twee verschillende scholingsjaren KDC-basisjaar 2:

Kunstzinnig Dynamisch Coachen-verdiepingsjaar 3

Dit jaar staat in het teken van het integreren van je creativiteit en het kunstzinnige, in je dagelijkse leven als kunstzinnig dynamisch coach of mens. Het creatief leren schakelen tussen verschillende media als: beeldend werken, expressie, het gebruik van het lichaam, de stem en het gesprek, maakt het dynamisch.

 Bekijk hier het KDC-verdiepingsjaar 3:

 

Kunstzinnig Dynamisch Coachen-specialisatiejaar 4

Tijdens deze specialisatiejaren ben je bezig met de doelgroep waarmee je gaat werken als coach. De werkvormen, ingezette middelen, deelrondes en jouw inbreng als student hebben per specialisatie net een ander karakter.

Bekijk hier de twee verschillende scholingsjaren KDC-specialisatiejaar 4:

 

Kunstreis van de Ziel-specialisatiejaar 4, 5 & 6

Binnen de Kunstreis van de Ziel ontmoet je de kunstenaar in jezelf. De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hier. In de ‘Kunstreis van de Ziel’ ben je welkom als je het derde verdiepingsjaar of een specialisatiejaar hebt gevolgd bij De Kleine Tiki.

Bekijk hier de drie verschillende scholingsjaren Kunstreis van de Ziel:

Praktische info

Wil je overleggen welk jaar het beste past bij jouw wensen en achtergrond? Bezoek dan een van de open dagen van De Kleine Tiki.

Over welk onderwerp wil je meer weten?

Hoe ziet een lesdag eruit?

Tarieven

Wat vragen we van jou als student?

Verdiepend thuiswerk

10 meest gestelde vragen

In Breda kun je alle jaren volgen. In Assen bieden we de scholingsjaren aan met een *. Wil je een overzicht van alle thema’s per scholingsjaar? Klik dan hier.