Subsidie mogelijkheden

Update juni 2023

Subsidie mogelijkheden

Naast het bekende STAP-budget (dat je alleen op 3 juli 2023 nog aan kunt vragen) bestaan er nog meer opties rondom het financieren van een opleidingsjaar of workshop. Welke opties er voor jou zijn, hangt af van jouw situatie. Op de website van Leeroverzicht kun je zelf kijken welke subsidie aansluit voor jou.

Werknemer? Ben je ergens in dienst? Dan is het raadzaam om te onderzoeken of er bij je werkgever budget beschikbaar is. Er zijn vele werkgevers die een opleidingstraject bij De Kleine Tiki bekostigen.

Binnenkort uit dienst? Er zijn vaak ‘potjes’ en regelingen beschikbaar.

Zelfstandige of zzp-er? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Kijk als zelfstandige of zzp-er in de creatieve of culturele sector bijvoorbeeld eens naar Werktuig PPO.

Stichtingen

Naast de mogelijkheden die op leeroverzicht genoemd worden, zijn ook de volgende stichtingen bij ons bekend:

We wensen je veel succes met het aanvragen van eventuele subsidie(s). Heb je vragen over een subsidie? Neem dan contact op met het fonds waar je de subsidie wilt aanvragen.

 

stap budget creatieve opleidingen

Tarieven 2023-2024

Wil je meer weten over de tarieven per scholingsjaar en welke betaaltermijnen er mogelijk zijn?  In de genoemde tarieven zijn ook de kunstzinnige materialen die je gebruikt tijdens de lesdagen en toegang tot studiematerialen inbegrepen* & niet geheel onbelangrijk, een kopje koffie of thee!

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2023  De Kleine Tiki