Over ons

De Kleine Tiki is een deeltijdopleiding voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling. Al onze scholingsjaren bieden je op een speelse en creatieve manier tools voor je dagelijkse leven en werk. Kortom het is leren op een zinvolle, verdiepende en verrassende manier. De opleiding kun je zowel persoonlijk als professioneel inzetten.

De kracht van De Kleine Tiki

De Kleine Tiki vraagt geen artistieke ervaring, wel levenservaring en bereidheid tot zelfonderzoek. Hierbinnen is ruimte en vrijheid om te mogen spelen, om expressief en creatief op ontdekkingstocht te gaan, om los van hoe het hoort te mogen experimenteren en er te mogen zijn precies zoals je bent. In een veilige sfeer werk je via het spel van de kunsten aan wie je oorspronkelijk bent. Dat is de kracht van De Kleine Tiki.

De opleiding

We bieden twee opleidingen aan; de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach en de opleiding tot Bezield Kunstenaar. Iedere opleiding bestaat uit meerdere opleidingsjaren en ieder opleidingsjaar bestaat uit 15 lesdagen.
Je bent natuurlijk welkom om een hele opleiding te volgen, maar je kunt ook kiezen voor het volgen van één enkel scholingsjaar. Ook kun je binnen de opleidingen kiezen voor verschillende richtingen. Zo maak je bijvoorbeeld in ‘Basisjaar 1 – Jezelf in beeld’ de keuze tussen Creatief Beeldend werk óf Creatief Lichaamswerk. In ieder jaar leg je zo je zelf gekozen accent.
Richting het einde van de opleiding zijn er verschillende specialisatiejaren te volgen, afhankelijk van jouw wensen en verlangens. Je kunt je binnen deze jaren meer richten op het coachen van een specifieke doelgroep of op de kunstenaar in jezelf.

 

Kunstzinnig Dynamisch Coachen

In elk scholingsjaar ervaar, beleef en doorleef je als student wat kunstzinnig dynamisch coachen in jouw leven en werk kan betekenen.

Het kunstzinnig werken neemt tijdens de lesdagen een belangrijke plek in. Je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging… en meer! De thema’s die in de lesdagen worden aangeraakt, worden verbonden aan met name de theorie van het Kunstzinnig Dynamisch Coachen, en de Psychosynthese (humanistische psychologie).

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki