Verzenden, retourneren & garantie

Hier lees je alles over ons verzend- en retourbeleid

Verzendkosten

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • € 4,50 voor bestellingen onder de € 30,- binnen Nederland.
 • Gratis voor bestellingen binnen Nederland vanaf € 30,-.
 • € 7,75 voor bestellingen naar België.

Verzenden naar een ander land dan Nederland of België? Neem contact op met onze klantenservice via webshop@dekleinetiki.nl.

Levering

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een e-mail van De Kleine Tiki met je orderbevestiging. (Het kan zijn dat deze e-mail/orderbevestiging bij je SPAM of ongewenste berichten terecht komt)
Zodra wij je pakketje hebben ingepakt wordt het aan PostNL is overgedragen, krijg je een e-mail waar een Track & Trace code in staat zodat je het pakketje kunt volgen.
Wij doen onze uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Producten worden meestal binnen 3 tot 5 dagen na ontvangst van betaling verzonden. We verzenden alleen op maandag en vrijdag.
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen enkele werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
De Kleine Tiki is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op! Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar webshop@dekleinetiki.nl. Als je het op tijd doorgeeft kunnen we het foutieve adres nog veranderen. Zodra het pakketje is verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een product retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. De retourzending is voor eigen rekening, en is op eigen risico. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt en het liefst met Track & Trace code verzend. Zodra we jouw retourzending ontvangen en verwerkt hebben, sturen we je een bevestiging. Je kan het bedrag (exclusief de eventueel betaalde verzendkosten) binnen 30 dagen terug verwachten op de rekening waarmee is betaald. Wil je iets retourneren? Volg de onderstaande vijf stappen voor retourneren. 

* Volg de volgende stappen om een product te retourneren:

 1. Breng ons via e-mail op de hoogte dat je een product gaat retourneren. Stuur je e-mail naar webshop@dekleinetiki.nl.
 2. Pak het product netjes in en zorg dat de doos goed kan worden afgesloten.
 3. Doe een briefje in het pakket met de volgende gegevens
    • Je naam
    • Ordernummer
    • Welke producten komen er retour?
    • Reden van retour (niet verplicht).

4. Je kunt het retour pakket adresseren aan het volgende adres:

   1. De Kleine Tiki (t.a.v. Afdeling retouren)
   2. Postbus 1825
    4801 BV Breda

5. Geef het pakket af bij een Postkantoor bij jou in de buurt. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Verzend bij voorkeur mét een Track & Trace code.

Zonder jouw gegevens kunnen wij de retourzending niet verwerken, zorg dus dat je deze duidelijk vermeldt. Zodra de producten onbeschadigd en ongebruikt bij ons zijn binnen gekomen, wordt het bedrag (exclusief eventueel betaalde verzendkosten) teruggestort op de rekening waarmee is betaald.

Ruilen

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

Garantie

Wij werken met veel zorg en aandacht aan onze producten en doen ons uiterste beste deze in de beste conditie aan je te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling kapot gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.
Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt dien je binnen 14 dagen contact op te nemen met ons.
Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij –  indien het binnen de garantie valt – het product vervangen. 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki