De opleiding

De opleiding

De Kleine Tiki bestaat sinds 1995. Door de jaren zijn er twee verschillende opleidingen ontwikkeld, die ieder een eigen focus kennen, namelijk de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach en de opleiding tot Bezield Kunstenaar. Iedere opleiding bestaat uit meerdere scholingsjaren, maar één enkel scholingsjaar volgen is ook mogelijk!

Welke opleiding of welk scholingsjaar je ook kiest, je zult ervaren dat er twee werelden samenkomen, namelijk die van ‘de kunst’ en ‘het coachen’. 

Binnen alle scholingsjaren ervaar, beleef en doorleef je dan ook wat kunstzinnig dynamisch coachen in jouw leven (en werk) kan betekenen. Daarbij kun je kiezen om je te richten op je persoonlijke ontwikkeling, je professionele ontwikkeling of beide. Je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging… en meer! Het kunstzinnig werken neemt elke lesdag een belangrijke plek in. Daarbij vragen we aan jou als student niet om artistieke ervaring, maar wel om levenservaring en jouw bereidheid tot zelfonderzoek. De materialen die je tijdens de lessen gebruik zijn inbegrepen in de kostprijs.

 

 

Tijden, locaties en bijeenkomsten

Ieder scholingsjaar bestaat uit 15 bijeenkomsten op onze eigen locatie in Breda.

Alle lesdagen zijn van 10.15 tot 17.00 uur.

Scholingsjaren

Binnen de twee opleidingen die we aanbieden zijn er verschillende scholingsjaren te volgen. Zo bieden we basisjaren, verdiepingsjaren én specialisatiejaren aan.

Het is niet altijd noodzakelijk om de gehele opleiding te volgen (maar vaak wel heel inspirerend natuuurlijk!). Instromen in ook bespreekbaar en is afhankelijk van je wensen en achtergrond (opleiding, werkervaring, levenservaring).

Ben je benieuwd welke scholingsjaren je bij De Kleine Tiki kunt volgen? Klik dan hieronder voor een overzicht.