Open dagen

‘Een kunstenaar moet er in de eerste plaats voor zorgen mens te worden.’ Pablo Casals

Zondag 11 september 2022 – van 12:00 tot 16:30 uur

Open dag én Expositie!

Wil je ontdekken hoe kunst, coaching én persoonlijke ontwikkeling samen kunnen komen? Schrijf zondag 11 september dan alvast in je agenda! Je bent welkom om sfeer te proeven, docenten en studenten te spreken, een lezing bij te wonen (inclusief een kleine kunstzinnige opdracht) én om de expositie ‘Het land dat in mij woont’ te bezoeken. 

Na enkele jaren online exposeren zal er op zondag 11 september weer een fysieke expositie zijn van onze studenten. ‘Het land dat in mij woont’ is een expositie van eigen werk van Tiki-studenten, samengesteld vanuit de gedachte ‘achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen’. De studenten nemen je mee in hun persoonlijke proces aan de hand van hun authentieke kunstzinnige werk. En we kunnen je vertellen; het wordt zeker de moeite waard.

Je bent van harte welkom om langs te komen tussen 12:00 en 16:30 uur. De lezingen zullen op de volgende tijdstippen plaatsvinden:

  • 12:30 – 13:30 uur – Lezing 
  • 15:00 – 16:00 uur – Lezing

Wil je een lezing bijwonen? Je kunt je via onderstaande knop aanmelden voor de lezing! Wil je alleen de expo bezoeken? Dan kan ook! Je hoeft je dan niet aan te melden voor de open dag / lezing. 

We ontmoeten je graag!

Online kennismaken 

Er is over De Kleine Tiki zoveel te vertellen en er is zoveel om te ervaren!
We hebben daarom met veel plezier onze online-kunsten ingezet om een online kennismakings-reis te creëren.
Wil je dus eens binnenkijken, studenten zien vertellen, docenten horen én filmpjes zien om een beeld te krijgen bij onze opleiding?
Je bent welkom!

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki