Beleef De Kleine Tiki tijdens de open dagen

‘Een kunstenaar moet er in de eerste plaats voor zorgen mens te worden.’ Pablo Casals

Tijdens de open dagen van De Kleine Tiki kun je sfeer proeven, docenten en studenten spreken, een lezing bijwonen en werkstukken van studenten bekijken. Er staat een team van docenten klaar om, mocht je daar behoefte aan hebben, jouw persoonlijke motivatie voor het volgen van een Tiki-jaar door te nemen en te kijken naar eventuele instroommogelijkheden.

Open dagen 2020

In het voorjaar van 2020 staan er twee open dagen op het programma. De volgende data zijn de open dagen in Breda en/of  Assen: 

  • Zondag 5 april 2020 in Breda – geannuleerd
  • Zondag 17 mei 2020 in Breda – geannuleerd
  • Zondag 7 juni 2020 in Assen
  • Zondag 14 juni 2020 in Breda

 

Alle open dagen starten om 11.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Om 12.00 uur en 14.00 uur is er een lezing (beide hebben dezelfde inhoud). Ook is er tijdens elke open dag een tentoonstelling van derdejaars studenten. We ontmoeten je graag!

Lezing

Tijdens de open dagen kun je ook een lezing bezoeken. Je krijgt hierdoor een goede introductie van De Kleine Tiki. De lezing geeft antwoord op de meest gestelde vragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Wat is de visie van waaruit de opleiding is gestart? Wat is de inhoud van de opleiding? Waarom zou je de opleiding volgen en wat kun je ermee? Maar vooral ook; welk cadeau geef je aan jezelf door het volgen van een opleiding bij De Kleine Tiki? Wat is het verschil tussen therapie en coachen, creativiteit en kunstzinnigheid en wat betekent ‘Dynamisch’ in het Kunstzinnig Dynamisch Coachen? Tot slot krijg je uitleg over de verschillende scholingsjaren en het daaraan gekoppelde programma. 

 

Tentoonstelling ‘Het land dat in mij woont’

De tentoonstelling tijdens de open dagen wordt verzorgd door derdejaars KDC-studenten. En dit is geen toeval. De expositie van eigen werk is opgesteld vanuit de gedachte ‘achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen’. Deze stap naar buiten geeft antwoord op de vraag: ‘Hoe profileer ik me in de wereld als mens, kunstenaar, coach?’ Tijdens alle open dagen exposeert er een groep. Je ziet dus behoorlijk wat beeldend werk en je kunt de makers zelf spreken.

Kun je niet komen?

Geen probleem. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

)