Open dagen

‘Een kunstenaar moet er in de eerste plaats voor zorgen mens te worden.’ Pablo Casals

Open dagen 2020

Wat zijn we blij dat we tóch nog kleinschalige open dagen kunnen organiseren (nu de maatregelen rond covid-19 versoepeld zijn). En jij bent natuurlijk van harte welkom! Je moet je van te voren wel even aanmelden voor een specifieke datum en tijd. Zo weten we wie we mogen ontvangen (en voldoen we aan de maatregelen).
We kunnen je op de open dag alleen toelaten als je je van te voren hebt aangemeld. Je ontvangt na aanmelding van ons een bevestiging met een tijdslot.

De open dagen staan gepland op de volgende zondagen:

  • Zondag 30 augustus: Locatie Breda
  • Zondag 6 september: Locatie Assen
  • Zondag 20 september: Locatie Breda

Tijdens de open dag is het mogelijk om sfeer te proeven, een lezing bij te wonen, docenten te spreken en onze locatie te bekijken. We kijken er naar uit je te ontvangen!

Nog wel een verzoekje: kom in principe alleen naar de open dag. Wil je wel met iemand samen komen? Dan dient deze persoon zich ook apart aan te melden via het aanmeldformulier.
Gezien het beperkte aantal plaatsen willen we je vragen om enkel met personen samen te komen die ook echt interesse hebben in het volgen van een scholingsjaar.

Heel graag tot binnenkort op een open dag.

De lezing op zondag 20 september is op dit moment helemaal volgeboekt. Stuur ons even een berichtje via het contactformulier als je toch graag naar de open dag wilt komen, dan kijken we even naar de mogelijkheden.

Online Expositie – Het land dat in mij woont

 

Er bestaat een bijzonder land dat er om vraagt gezien te worden!
Kom je ook kijken? Je bent vanaf nu welkom in de online expositie ‘Het land dat in mij woont’ van derdejaars Tiki-studenten.
Laat je verrassen, inspireren en meenemen in de rijke beeldentaal…