Specialisatiejaren

Heb je Tiki-jaar 3 doorlopen van De Kleine Tiki of heb je een vergelijkbare vooropleiding? Dan kun je kiezen voor een specialisatiejaar*. Er zijn twee richtingen waaruit je kunt kiezen: ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC)’ en ‘Kunstreis van de Ziel’. 

* Voor deelname aan de specialisatiejaren Kunstreis van de Ziel dien je aan het derde verdiepingsjaar deelgenomen te hebben.

Het maken van een keuze

Kies je voor ‘Kunstreis van de Ziel’? Dan verdiep je je in jouw eigen kunstenaarschap en maak je een keuze uit de drie verschillende scholingsjaren. Kies je voor ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’? Voel dan met je hart welke doelgroep je wilt gaan coachen: kinderen, jongeren, volwassenen of wil je gaan werken met groepen? Welke doelgroep je ook kiest, de onderliggende basistheorie is ongeveer hetzelfde en de werkvormen en instrumenten zijn te vertalen naar iedere specifieke doelgroep. Laat dus je hoofd én je hart je de weg wijzen bij je keuze.

Specialisatiejaren Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Tijdens deze specialisatiejaren ben je bezig met de doelgroep waarmee je gaat werken als coach. De werkvormen, materialen, deelrondes en jouw inbreng als student hebben per specialisatie net een ander karakter. De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hieronder bij het knopje ‘meer info’. De scholingsjaren zijn:

Deze jaren worden in Breda aangeboden.

Specialisatiejaren Kunstreis van de Ziel

Binnen de Kunstreis van de Ziel ontmoet je de kunstenaar in jezelf. Je gaat vanuit verschillende kunstenaars en thema’s jeZelf en de kunst ontdekken en verdiepen. Iedere lesdag ben je gedurende meerdere uren kunstzinnig aan de slag.  De specialisatie bestaat uit drie jaren. Na verdiepingsjaar 3 kun je kiezen welke kunstreis jou het meeste raakt op dat moment. Je kunt ook alle drie de jaren na elkaar volgen.

In de ‘Kunstreis van de Ziel’ ben je welkom als je het derde verdiepingsjaar of een specialisatiejaar hebt gevolgd bij De Kleine Tiki. De Kunstreis van de Ziel – Een levensreis naar jouw kunstenaarschap kun je ook volgen in Assen.

De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hieronder bij meer info.