Specialisatiejaren

Heb je een verdiepingsjaar gevolgd bij De Kleine Tiki? Dan kun je kiezen voor een specialisatiejaar. Er zijn twee richtingen waaruit je kunt kiezen: ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen (KDC)’ en ‘Bezield Kunstenaar (BK)’. 

Het maken van een keuze

Kies je voor een specialisatiejaar ‘Bezield Kunstenaar’? Dan verdiep je je in jouw eigen kunstenaarschap en maak je een keuze uit een van de drie verschillende scholingsjaren ‘Kunstreis van de Ziel’. Ieder specialisatiejaar kent een eigen inhoud en al deze Kunstreizen zijn ook na elkaar te volgen.

Kies je voor ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’? Voel dan met je hart welke doelgroep je wilt gaan coachen: kinderen, jongeren, volwassenen of wil je gaan werken met groepen? Welke doelgroep je ook kiest, de onderliggende basistheorie is ongeveer hetzelfde en de werkvormen en instrumenten zijn te vertalen naar iedere specifieke doelgroep. Laat dus je hoofd én je hart je de weg wijzen bij je keuze.

Specialisatiejaren Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Tijdens deze specialisatiejaren ben je bezig met de doelgroep waarmee je gaat werken als coach. De werkvormen, materialen, deelrondes en jouw inbreng als student hebben per specialisatie net een ander karakter. De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hieronder bij het knopje ‘meer info’. De scholingsjaren zijn:

Deze jaren worden in Breda aangeboden.

Specialisatiejaren Bezield Kunstenaar

Binnen de specialisatiejaren Bezield Kunstenaar ontmoet je de kunstenaar in jezelf. Je gaat vanuit verschillende kunstenaars en thema’s jeZelf en de kunst ontdekken en verdiepen. Iedere lesdag ben je gedurende meerdere uren kunstzinnig aan de slag. Er zijn drie verschillende specialisatiejaren Bezield Kunstenaar. Na verdiepingsjaar kun je kiezen welke kunstreis jou het meeste raakt op dat moment. Je kunt ook alle drie de jaren na elkaar volgen.

In de deze specialisatiejaren ben je welkom als je het derde verdiepingsjaar of een ander specialisatiejaar hebt gevolgd bij De Kleine Tiki.

De algemene onderdelen en hoe een dag eruit ziet, vind je hieronder bij meer info.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki