Kunstzinnig Dynamisch Coachen

19.90 incl. BTW

Uitverkocht

Het boek ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’ is op dit moment in herdruk. Naar verwachting zal het boek medio april 2021 weer beschikbaar zijn.

Ben je op dit moment Tiki-student en heb je het boek nodig voor de opleiding? Neem dan even contact met ons op!

Categorie:

Het boek ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’ beschrijft Roeland Frank Hoefsloot een methodiek die kunst en creativiteit inzet als mogelijkheid binnen een traject van begeleiden en/of coachen. Daarnaast presenteert het een uitgewerkte visie op kunstzinnig dynamisch coachen, inclusief  25 creatieve en kunstzinnige instrumenten die je kunt gebruiken bij het werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een methodiek om te inspireren en te leren leven en werken met hoofd, hand en hart.

Met de methodiek Kunstzinnig Dynamisch Coachen wordt gewerkt aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt een variëteit aan middelen en muzen aangeboden zoals tekenen, schilderen, boetseren, lichaamswerk en stemwerk, uitgewerkt in 25 creatieve en kunstzinnige instrumenten. Deze praktische instrumenten zijn direct in te zetten in de verkennende, verdiepende en/of voltooiende fase van een coachingstraject. Zowel de coach als de cliënt hoeft niet heel creatief of kunstzinnig te zijn om deze methodiek toe te passen: het gaat bij Kunstzinnig Dynamisch Coachen om authentiek, niet om artistiek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunstzinnig Dynamisch Coachen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *