Handenmeditatie

19.90 incl. BTW

67 op voorraad

Het boek ‘Handenmeditatie’ is op dit moment in herdruk. Naar verwachting zal het boek medio april 2021 weer beschikbaar zijn.

Als Tiki-student kun je het boek nu alvast bestellen. Na aankoop krijg je de eerste hoofdstukken alvast toegezonden zodat je aan de slag kunt met het thuiswerk. Zodra de nieuwe uitgave van het boek leverbaar is wordt het aan je verzonden.

Categorie:

Het boek 'Handenmeditatie' vertelt je hoe je letterlijk vormgeeft aan je verlangens, waarbij de handen je de weg wijzen!  Roeland Frank Hoefsloot neemt je mee in een traject 65 creatieve- en kunstzinnige opdrachten. Door het doen van de handenmeditatie, eventueel in combinatie met deze opdrachten, kun je stap voor stap op een wonderbaarlijke wijze greep krijgen op je leven. Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig om dit boek door te werken. Het gaat namelijk niet om artistiek zijn, maar om authentiek zijn! 

Het boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel bespreekt de handenmeditatie met bijbehorende kunstzinnige en creatieve opdrachten. Het tweede deel neemt je mee in het werken met een handenmeditatiegroep gecombineerd met kunstzinnige- en creatieve groepsopdrachten. Het derde deel bevat een aantal extra creatieve en kunstzinnige opdrachten die je in de praktijk met een groep of individueel door kunt werken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handenmeditatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *