Handenmeditatie

19.95 incl. BTW

44 op voorraad

De herdruk van het boek Handenmeditatie is bijna klaar!

Je kunt nu alvast jouw exemplaar bestellen. Het boek wordt vanaf 24 mei 2021 verzonden.

Categorie:
Misschien herken je wel dat je met jezelf een innerlijk gesprek voert over het gaan werken aan jezelf, over voornemens. ‘Dit jaar ga ik..., deze week ga ik..., vandaag ga ik...’
Zo’n gesprek kun je vele dagen en soms zelfs vele jaren met jezelf voeren zonder dat het tot resultaten leidt. Heel diep van binnen weet je dat er iets moet veranderen, dat er een diep verlangen is om in contact te zijn met jezelf.
In dit boek geeft Roeland Frank Hoefsloot, kunstenaar en kunstzinnig dynamisch coach aan hoe je letterlijk vorm kunt geven aan je verlangen waarbij je handen je de weg wijzen. Door de handenmeditatie te doen en eventueel daaraan gekoppeld een traject van 50 creatieve- en kunstzinnige opdrachten, kun je stap voor stap op wonderbaarlijke wijze greep krijgen op je leven.
Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig om dit boek door te nemen. Het boek is voor ieder die meditatief, creatief en kunstzinnig wil werken. Ook voor trainers, coaches, leraren, hulpverleners en begeleiders zal dit boek een rijke bron van inspiratie zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handenmeditatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *