Online expositie ‘Het land dat in mij woont’

Studenten uit de beide verdiepingsjaren 3 (Kunstzinnig Dynamisch Coachen integreren in je leven en werk en Beeldende kunstreis) én de specialisatiejaren 4 Kunstreis van de Ziel tonen met veel plezier hun werken in de expositie ‘Het land dat in mij woont.’ Door het kunstzinnige werk dat met hoofd, hand en hart mocht ontstaan te delen met vele anderen, gaan zij achter hun kunstzinnige werk én zichzelf staan.

Online Expositie ‘Het land dat in mij woont’ 2021

 

Er is een land dat er om vraagt ontdekt te worden! Bezoek de expositie ‘Het land dat in mij woont’.

Laat je verrassen, verwonderen en inspireren!
Neem een kijkje in de (online) expo van studenten die in 2021 zijn gestart in ‘Verdiepingsjaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen – Integreren in leven en werk’ of ‘Verdiepingsjaar Bezield Kunstenaar – Beeldende Kunstreis- De wereld die in mij woont’.

En ontdek wat de kunstzinnige werken jou te vertellen hebben….

 

Expositie online!

Er is een hele bijzondere wereld die er om vraagt ontdekt te worden… 

Ga je op bezoek in deze kunstzinnige wereld? Dan zie je in de expositie kunstzinnig werk van studenten uit het ‘Verdiepingsjaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen – Integreren in leven en werk‘.

Laat je verrassen, verwonderen én verwennen door de de beelden en de verhalen…

Geraakt! Kunstzinnige werkstukken met een grote persoonlijke betekenis

Kunst kan zo raken, zo betekenisvol zijn. We vroegen Tiki-studenten naar een eigen werkstuk, dat hen speciaal geraakt heeft. Iedere Tiki-student heeft zo’n werkstuk dat een bijzonder plekje inneemt… Laat je meevoeren langs het kunstzinnige werk van onze studenten én de betekenis die dit voor hen heeft. Bij elk werk vind je een persoonlijk verhaal. Wij zijn geraakt, jij ook?

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki