Expositie - Land op de wand (2023)

 

Expositie ‘Land op de wand’ (2023)

Het afgelopen jaar zijn er ontdekkingen gedaan, avonturen aangegaan, er zijn vuurtjes gaan branden, en laatjes geopend. Onze studenten zijn naar buiten gegaan en ook weer naar binnen…. Zij hebben op hun kunstzinnige reis allemaal hun eigen binnenwereld verkend, en nu tonen zij het land dat in hen woont op eigen wijze.

De basis van alle kunstzinnige werkstukken voor ‘Land op de wand’ wordt gevormd door een luciferdoosje. Net als jij, heeft ook ieder luciferdoosje een binnenkant en een buitenkant, een innerlijk en een uiterlijk. En hoe bijzonder ….het heeft ook uitschuifbaar element, het doosje kan een beetje open, heel ver open maar ook dicht. Ontdek wat ieder wil tonen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. Welk inkijkje mag een ander krijgen? Hoe veel mag er zichtbaar zijn? Wat wil de maker voor zichzelf houden?

De expositie kent twee componenten, één aan de Tiki-expo-wand (in de gang van De Kleine Tiki) en één online.

Geniet van de wondere wereld die mocht ontstaan!

Kunstzinnig aan de slag met een luciferdoosje?

Blijf je deze zomer dichtbij huis of ga je wat verder weg? De zomer nodigt je in ieder geval uit om de ruimte om je heen, waar je ook verblijft,  te betreden en te ervaren. Wat de zomer jou ook mag brengen, wij brengen je graag een kleine kunstzinnige opdracht die mee de zomer in mag. Bedoeld om eventjes stil te zijn en te creëren vanuit momenten van zomerse ruimte. We nodigen je van harte uit om op of na een zomers moment van ruimte op de locatie waar je deze zomer verblijft een aantal keer iets heel kleins te creëren. Wie weet hoe deze kleine werkjes jou iets groots kunnen brengen!

Online expositie ‘Het land dat in mij woont’

Studenten uit de beide verdiepingsjaren 3 (Kunstzinnig Dynamisch Coachen integreren in je leven en werk en Beeldende kunstreis) én de specialisatiejaren 4 Kunstreis van de Ziel tonen met veel plezier hun werken in de expositie ‘Het land dat in mij woont.’ Door het kunstzinnige werk dat met hoofd, hand en hart mocht ontstaan te delen met vele anderen, gaan zij achter hun kunstzinnige werk én zichzelf staan.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki