‘Coachend werken
vanuit de kracht van het hart.
Art by Heart’

Wie is Vonne Hoefsloot?

Ik ben een betrokken en beweeglijk mens. Dat heeft me in mijn leven diverse kansen gegeven om ervaringen op te doen. Om bij te dragen aan zingeving en welbevinden van mensen inclusief mijzelf. Mijn gezin, kinderen en kleinkinderen, mijn kunst zijn een grote bron van vreugde. Daarnaast ben ik bestuurder, medeoprichter en docent van De Kleine Tiki. Bovendien ben ik beeldend kunstenaar. Mijn specialiteit is de taal van beelden, symbolen en spel. Ook zet ik graag energetisch werken, fantasie en creativiteit, dynamisch in in het werkveld. Mijn passie is schilderen.

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben orthopedagoge, spel en kunstzinnig therapeute en docent. In innovatieprojecten binnen het onderwijs en het sociale werkveld heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van volwassenen en kinderen in problematische situaties. Daarnaast ben ik jaren werkzaam geweest binnen het vrije school onderwijs en heb ik post HBO cursussen Kunstzinnig Hulpverlenen verzorgd. Ik werkte als muzisch-agogisch docent aan de Hogeschool Avans, afdeling Social work. Ook werkte ik als kunstzinnig therapeute binnen het special onderwijs en binnen mijn eigen praktijk.

Waar word je door geïnspireerd?

Ik word geïnspireerd en ontroerd door echtheid. Echtheid kan ik ontmoeten in de natuur, aan zee of in t bos, op de velden of langs rivieren. En ook in de natuur van de mens. Echtheid in de taal van hart en ziel en in de kunst kan me ontroeren.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki