“Adem maar een keer heel diep in en uit…”

Wie is Sigrid?

Sigrid; een energiek vrolijk sensitief en eigenzinnig mens.

Iedere dag geef ik mezelf een moment om kunstzinnig bezig te zijn door te schilderen, tekenen of te kleien; het materiaal staat altijd klaar om verder te gaan!

Ik wandel graag door de natuur, samen met onze hond, op zoek naar natuurlijke materialen om me door te laten inspireren. Deze verwerk ik dan ook graag in mijn kunstwerken.

Wat is jouw achtergrond?

Na het volgen van het HBO-V ben ik werkzaam geweest in de volwassen- en kinderpsychiatrie. Na deze periode in de psychiatrie heb ik mijn hart gevolgd en ben ik me gaan verdiepen in lichaam- adem- en creatief gericht werken. Dat zorgde ervoor dat ik het pad kon gaan volgen van de zachte kracht, de verbinding en de verwondering naar wat er in mij leeft.

Het werken met kinderen en ouders is mij altijd blijven fascineren. Samen met een collega richtte ik een bedrijf op om kinderen en ouders te begeleiden. We ontwikkelden een werkwijze waarbij het kind centraal stond, waarbinnen het kind totaal mocht zijn wie hij is en tevens uitgenodigd werd om op ontdekking te gaan. Ieder kind was welkom! Wij verzorgden ouder/kind trainingen, individuele coaching, schooltrainingen en een training voor personeel in de zorg.

Na 12 jaar gaat ons bedrijf nu door als onderaannemer voor een gemeente. Ik heb de keuze gemaakt om alleen verder te gaan, mezelf de ruimte te geven om meer kunstzinnig bezig te zijn en mijn manier van werken met kinderen en jongeren voort te zetten in mijn eigen atelier.

Ik heb vijf verschillende scholingsjaren bij De Kleine Tiki gevolgd. Deze jaren waren voeding voor mezelf om te komen tot een positieve en creatieve basishouding. Deze scholingsjaren gaven me vooral ook moed om het ‘niet weten’ aan te durven en me te laten verrassen door de onverwachte geschenken.

Als Docent wil ik je alle ruimte geven en aanmoedigen om in de groep trouw te blijven aan jezelf en dat die ervaring een uitnodiging mag zijn om dit ook toe te passen in je dagelijks leven.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki