… elke stap is een stap …
… dans de hemel op aarde …

Wie is Rosalie?

Opgegroeid op een boerderij ben ik van kinds af aan vertrouwd met het ritme van de seizoenen en de natuur. Tot op de dag van vandaag ervaar ik dit als een belangrijke basis in mijn leven. In de loop van mijn leven heb ik mijn weg gevonden in een voor mij open holistische levensvisie. Hier vind ik ruimte voor een diep besef van verbinding met iets wat oneindig en allesomvattend is, gebaseerd op liefde.

Ik geniet intens van het werken met mensen in al hun kleuren en vormen zich bewegend door hun leven. Het raakt me aanwezig te mogen zijn wanneer iemand vormgeeft aan wat binnenin leeft en het helende en transformerende effect hiervan ervaart. Ik ervaar het als een voorrecht getuige te zijn, wanneer mensen zich hun heelheid en oorsprong herinneren. Mijn specialiteit is bewogen bewegen, toepassen van muziek, klank en rituelen, improviseren en spelen. Het verrast me steeds weer hoe verhelderend en helend dans, beweging en klinken kunnen zijn. En ook wat een inzicht en voldoening beeldend werken kan bieden.  Deze werkvormen dienen elkaar en vullen elkaar aan.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb de volgende opleidingen afgerond: HBO Jeugdwelzijnswerk, kunstzinnig dynamisch coachen en creatief stem- en lichaamswerk, transpersoonlijke psychotherapie en ritueel-begeleiden bij bijzondere levensmomenten. Verder heb ik veel trainingen gevolgd en blijf ik me verdiepen op diverse terreinen door leerling te zijn bij verschillende docenten. Ik heb werkervaring in o.a. een heil-pedagogisch kinderdagverblijf, individuele begeleidingsvragen en ik verzorg al 20 jaar cursussen en workshops met allerlei thema’s waarin aandacht in beweging verrijkt wordt met kunstzinnig werken en klank als middel tot bewustwording en ontwikkeling. (www.rosarom.nl).

Waar word je door geïnspireerd?

Ik laat mij inspireren door muziek, kunst en natuur, door ontmoetingen met allerlei mensen die mijn pad kruisen. Mijn belangrijkste inspiratie is echter het ervaren van het leven zelf. Het dagelijks bestaan met momenten die vragen om aandacht en stilstaan, herinneren en vieren, om van daaruit weer verder te gaan met het (veranderde) leven.
“Stilstaan bij Leven in Beweging”

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki