‘You’ve got to get up every morning with a smile on your face
And show the world all the love in your heart
Then people gonna treat you better
You’re gonna find, yes, you will
That you’re beautiful as you feel’
‘Beautiful’ by Carol King

Wie is Poldy?

In mijn werk ga ik altijd uit van het positieve van elk individu en de inspiratie die men aan elkaar kan geven. Naast het werken met groepen lopen er twee onderwerpen als een rode draad door mijn leven. De eerste is het reizen over heel de wereld. Als klein kind had ik al besloten dat ik alle landen van de wereld wil gaan zien. Alle landen is nog niet gelukt, maar we reizen vrolijk door. Tijdens deze reizen heb ik vele mensen en culturen mogen ontmoeten hierdoor heb ik een openblik naar alle mensen gekregen. Het tweede onderwerp is creativiteit in de breedste zin van het woord. Het plezier en de ervaring van allerlei opleidingen en cursussen met creativiteit die ik heb opgedaan wil ik graag met de studenten van de Kleine Tiki delen.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Vervolgens heb ik in de residentiele hulpverlening gewerkt en als leidinggevende in de kinderopvang. In het begin van de 21ste eeuw heb ik de PABO afgerond en enkele jaren als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Hierna ben ik enkele jaren algemeen manager van een podium voor Kunst en Cultuur geweest en begon ik zelf de opleiding bij de Kleine Tiki. Momenteel doe ik de Kunstacademie voor autonoom kunstenaar. Mijn huidige werk als cultureel ondernemer bestaat uit  het geven van kunstlessen aan basisschoolkinderen, peuters, middelbare scholieren, volwassenen en mensen met speciale behoeften. Het blijft zo leuk om te leren en te inspireren.

Waar word je door geïnspireerd?

Inspiratie vind ik prachtig en komt van allerlei kanten en van iedereen. Ik word geïnspireerd door de natuur. Hoe mooi is de nevel boven een meer bij de opkomende zon en wat kan ik genieten van zomaar een blaadje op de grond. Mensen die gaan voor hun dromen en vol passie ergens aan werken. Mensen die de boel omgooien, de durf om je hart te volgen, prachtig vind ik dat. De inspiratie die kinderen (en volwassenen) geven door hun eerlijkheid en onbevangenheid. Ook de kunst is een inspiratiebron, kunst is overal om je heen. Eigenlijk alles wat mij laat verbazen en mij ontroert is mijn inspiratie.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki