‘You’ve got to get up every morning with a smile on your face
And show the world all the love in your heart
Then people gonna treat you better
You’re gonna find, yes, you will
That you’re beautiful as you feel’
‘Beautiful’ by Carol King

Wie is Poldy?

In mijn werk ga ik altijd uit van het positieve van elk individu en de inspiratie die men aan elkaar kan geven. Naast het werken met groepen lopen er twee onderwerpen als een rode draad door mijn leven. De eerste is het reizen over heel de wereld. Als klein kind had ik al besloten dat ik alle landen van de wereld wilde gaan zien. Alle landen is nog niet gelukt, maar inmiddels heb ik al drie keer een jaar lang over de wereld gereisd. Door de vele culturen en mensen die ik tijdens deze reizen heb mogen ontmoeten heb ik een open blik naar alle mensen gekregen. Het tweede onderwerp is creativiteit in de breedste zin van het woord. Ik heb dan ook vele cursussen gedaan zoals: modeltekenen, modelkleien, schilderen, bloemschikken, grafische vormgeving, fotografie, kunstgeschiedenis, theatersport, clownerie, zang en dans. Het plezier en de ervaring die ik tijdens deze cursussen heb opgedaan wil ik graag met de studenten van de Kleine Tiki delen.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Vervolgens heb ik in de residentiële hulpverlening gewerkt en als leidinggevende in de kinderopvang. In het begin van de 21ste eeuw heb ik de PABO afgerond en enkele jaren als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Hierna ben ik enkele jaren als projectmanager actief geweest en begon ik zelf de opleiding bij de Kleine Tiki. Momenteel werkt ik, naast het lesgeven bij de Kleine Tiki, als algemeen manager bij Podium Zuidhaege; een podium voor Kunst en Cultuur in Assen.

Waar word je door geïnspireerd?

Inspiratie vind ik prachtig en komt van allerlei kanten en van iedereen. Ik word geïnspireerd door de natuur. Hoe mooi is de nevel boven een meer bij de opkomende zon en wat kan ik genieten van zomaar een blaadje op de grond. Mensen die gaan voor hun dromen en vol passie ergens aan werken. Mensen die de boel omgooien, de durf om je hart te volgen, prachtig vind ik dat. De inspiratie die kinderen (en volwassenen) geven door hun eerlijkheid en onbevangenheid. Ook de kunst is een inspiratiebron, kunst is overal om je heen. Eigenlijk alles wat mij laat verbazen en mij ontroert is mijn inspiratie.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki