Wie is Pien?

Wat een feest dat ik bij De Kleine Tiki les geef, want wat valt er hier veel samen! Zelf heb ik jaren geleden kunnen deelnemen aan de bijzondere opleidingsjaren van De Kleine Tiki, waarin ik op zo’n mooie manier zo dicht bij mezelf ben gekomen. Steeds meer puzzelstukjes vielen tijdens de opleidingsjaren op hun plek, en nu vind ik het een hele eer om anderen te mogen inspireren en begeleiden op hun pad.

Ik ben mezelf al jaren aan het verdiepen in energetisch werk en in de bewustwording van mensen. Ik werk dan ook met veel plezier als ouder- en kindercoach, yogadocent, energetisch therapeut en ook als Tiki-docent. Ik geloof dat we leven om dingen te leren en help je heel graag op weg. Alle kennis die ik in mijn leven heb opgedaan neem ik daarin mee en combineer ik met het voelen.

Mijn missie is om mensen meer bewust te laten worden van wie ze zijn en hun innerlijke kracht te (her)ontdekken. Met als doel dat je dat wat op je pad komt kunt omarmen en leert omgaan met de mogelijkheden die er zijn. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren om anderen een stapje verder te laten komen. Als het vertrouwen gevoeld wordt om jezelf te kunnen zijn en de verbinding met je zelf verdiept is.

Ik geniet van het leven, van het steeds bewuster worden, van mijn gezin, de natuur, mijn werk en de samenwerking met collega’s.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki