‘It’s not what you look at that matters, it’s what you see.’ Henry David Thoreau

Wie is Paul?

Ik ben graag in verbinding met mezelf, de mensen en de wereld om me heen. Vanuit mijn eigen bedrijf Roodborst Coaching en Training begeleid ik mensen bij hun levens- en loopbaanvragen. Tot augustus 2021 heb ik dit ook in loondienst gedaan bij het loopbaancentrum van de gemeente Venlo. Nu heb ik een coachpraktijk aan huis in Herkenbosch (L). Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om hulp te krijgen van een coach die je begeleidt bij je proces. Iemand die helpt de verbinding te herstellen tussen lichaam en hoofd. Naast tekenen, boetseren, schrijven en visualisaties zet ik graag het medium (foto en) film in voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat is jouw achtergrond?

Opgeleid als reclametekenaar heb ik lange tijd in het buitenland gewoond. Na mijn terugkeer in Nederland kwam ik als vanzelf in de communicatie terecht. Ik presenteerde onder andere het televisieprogramma ‘Kijk eens naar Venlo’ bij de lokale omroep. Daarna verzorgde ik de communicatie en pr voor Museum van Bommel van Dam. Hier heb ik ook diverse tentoonstellingen als conservator mogen organiseren.

Toen ik tegen de vijftig aanliep werd het tijd voor iets nieuws. Ik zocht ruimte om mijn diepste verlangen te verwezenlijken: werken met mensen op een creatieve manier. Hiervoor heb ik opleidingen gevolgd tot KDC coach bij De Kleine Tiki in Breda en Creatief (Levens) Loopbaan Counselor bij Studio Mattias in Driebergen. Verder begeleid ik mensen die in hun leven met verlies en verandering te maken krijgen, in welke vorm dan ook.

Waar word je door geïnspireerd?

Ik geniet van lange wandelingen in de natuur. Nationaal Park De Meinweg ligt om de hoek, daar kom je mij regelmatig tegen. Mijn (film)camera is dan nooit ver weg. Wat mij inspireert? De verborgen betekenis en schoonheid in alledaagse momenten. In het kleine.

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki