Wie is Mariska?

Mijn naam is Mariska Wagemakers (1971) en met Brabantse boerenwortels ben ik opgegroeid op het platteland. Creatieve en kunstzinnige uitingen hebben me altijd dichter bij mezelf gebracht. Diverse scholingen gericht op balans, energie, Mandala en rouwverwerking hebben me op dit pad geholpen. De opleidingsjaren aan de Kleine Tiki in Breda hebben hierin voor de uiteindelijke verdieping en professionalisering gezorgd. Dusdanig dat ik in 2016 mijn ‘Praktijk Hallo Daar!’ geopend heb en als zelfstandig Kunstzinnig Dynamisch Coach aan de slag ben gegaan.

Wat is jouw achtergrond?

In 1992 ben ik afgestudeerd aan de HBO V te Breda als verpleegkundige. Vanaf die tijd ben ik tot 2016 werkzaam geweest als verpleegkundige in onder meer de psychiatrie, TBS, het ziekenhuis, spoedeisende hulp, verpleegtechnische thuiszorg, noodhulp in Afrika en terminale palliatieve zorg.

Waar word je door geïnspireerd?

Absoluut de Natuur, waar wij als mens onderdeel van zijn. Wandelend de natuur ervaren en deze soms fotograferen. Het spel van licht & donker, ontstaan & vergaan, reflecteert voor mij bijna automatisch de vraag: “Hoe gaan wij als individu om met obstakels op ons pad?” Creatief, kunstzinnig kleuren, vormen, bewegingen, klanken en woorden laten ontstaan is voor mij een onuitputtelijke feestelijke bron. Woorden die verder bij mij passen: adem, dans, discretie, doorzettingsvermogen, empathie, enthousiasme, flexibiliteit, humor, lezen, licht, lucht, muziek, spelen, Vipassana meditatie, vuur, Zijn.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki