‘Luister eens…
hoe mooi je bent
je hart vertelt het je!’

Wie is Jorinde Hoefsloot?

Al jaren heb ik het geluk bij De Kleine Tiki te werken, waar ik me vol enthousiasme inzet voor studenten, docenten en de school.

Daarnaast geniet ik ontzettend van mijn schatten! Mijn schatten van kinderen en mijn man, maar ook van de schatten die ik vind in de wereld om me heen. Ik  verzamel aangespoelde stukken hout, geroest ijzer, door de zee ‘aangetast’ plastic maar ook mooie woorden en zinnen. Deze schatten liggen gewoon mooi te zijn of worden door mij verwerkt in mijn atelier. Het jutten in de wijde wereld en de momenten in mijn atelier zijn mij dierbaar. Het is ‘spelen in en met de natuur’. Daarnaast houd ik ook van het spel van de muziek. Ik speel graag op mijn piano, schrijf teksten en speel vervolgens mijn eigen liedjes.

Wat is jouw achtergrond?

Naast mijn werk binnen De Kleine Tiki heb ik een aantal opleidingen gevolgd, waaronder de Pabo, Pedagogiek, Lerarenopleiding Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik ben jarenlang verbonden geweest aan de Hogeschool voor Pedagogiek als docent, coach en onderwijskundige. In mijn werkzaamheden op de hogeschool zocht ik steeds de verbinding tussen het kunstzinnige en de praktijk van het lesgeven en coachen. Ook werkte ik bij een Educatieve Uitgeverij en verzorgde ik verschillende trainingen voor ouders en kinderen bij Bureau Jeugdzorg. Naast mijn studies en werk volgde ik telkens weer verschillende kunstzinnige workshops en trajecten om te blijven spelen en mezelf te verdiepen.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki