‘Als wij ons Licht laten stralen, geven we onbewust anderen mensen toestemming hetzelfde te doen.’ Marianne Williamson (Inauguratie Nelson Mandela)

Wie is Ingrid Sleegers?

Mijn naam is Ingrid Sleegers (1968) en ik zie mezelf als ‘leerling van het leven’. Dit betekent dat ik het leven zie als een expeditie waarin we samen op onderzoek uitgaan: Wat drijft jou? Wat zijn je verlangens, wat houdt je tegen? Durf je over de grens van het vertrouwde te gaan en te verblijven in de leegte van ‘het even niet meer weten’? Daarbij is dans, muziek en lichaamswerk mijn passie. Ik houd het licht en probeer zonder oordeel en aandachtig te zijn. Ik schep een veilige bedding waarin je je mag laten zien en waar je welkom bent met alles wat er is.

Wat is jouw achtergrond?

Diverse jaren bij De Kleine Tiki, 3 jarige Itip opleiding, HBO cultureel werk. Ik heb een eigen praktijk voor kunstzinnig dynamisch coachen. Daarnaast ben ik werkzaam als trainer en begeleid ik dove jong volwassenen.

Waar word je door geïnspireerd?

Zang is voor mij een bron die veel leven en lichtheid brengt. Deze muzen zet ik in om jou te begeleiden in jouw expeditie.