‘Als wij ons Licht laten stralen, geven we onbewust anderen mensen toestemming hetzelfde te doen.’ Marianne Williamson (Inauguratie Nelson Mandela) 

Wie is Ingrid Sleegers?

Mijn naam is Ingrid Sleegers (1968) en ik zie mezelf als ‘leerling van het leven’. Dit betekent dat ik het leven zie als een expeditie waarin we samen op onderzoek gaan: Wat drijft jou? Wat zijn je talenten en verlangens, wat houd je tegen? Waar ga je niet helemaal voluit? Durf je je te laten verleiden om over de grens van het vertrouwde te gaan en steeds meer jouw eigen kern te ontdekken

Ik houd het licht en probeer zonder oordeel en aandachtig te zijn. Ik schep een veilige bedding waarin je je mag laten zien en waar je welkom bent met alles wat er is.

Wat is jouw achtergrond?

Diverse jaren was ik met veel plezier student bij De Kleine Tiki, want wat hou ik er toch van om mezelf steeds te blijven ontwikkelen!

Een belangrijke pijler in mijn ontwikkeling was naast De Kleine Tiki ook de opleiding tot stembevrijder. Het is zo heerlijk én spannend om te ervaren wat er van binnenuit wil klinken en ruimte vraagt en om dat uit te drukken met je stem en/of in beeld.

 Zoals gezegd blijf ik in ontwikkeling, dus onlangs volgde ik een jaartraining rondom familiesystemen en dit jaar volg ik een mastercourse systemisch werken met traumatisch verlies.

Momenteel werk ik – naast mijn docentschap bij De Kleine Tiki – als onafhankelijk clientondersteuner bij MEE. Daarin leid ik mensen met een beperking naar passende zorg. Ook heb ik een eigen praktijk voor stembevrijding en coaching aan huis in Amsterdam en op locatie in Oirschot. (www.ingridsleegers.nl)

Waar word je door geïnspireerd?

De stem, dans, zang en ukelele spelen geven veel leven en lichtheid. Deze muzen zet ik onder andere in om jou te begeleiden bij je persoonlijke expeditie en om het kind in jou uit te nodigen om met je mee op reis te gaan.

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki