Wie is Hugo?

Mijn leven voelt als een ontdekkingstocht, waarin ik graag verschillende paden ontdek en bewandel. Zo hou ik ervan nieuwe dingen te leren. Ontwikkeling, zowel van mezelf als van anderen, is een thema dat als een rode draad door mijn leven loopt. Zowel in het hier-en-nu als op het podium speel ik met veel plezier en humor verschillende rollen als improvisatie-acteur, coach, trainer en vader van twee toffe dochters.

Wat is jouw achtergrond?

Na een opleiding International Management en een aantal banen in de commerciële sector ben ik mede met behulp van meerdere opleidingen, cursussen en weekenden uiteindelijk op mijn plek gekomen als coach, trainer en improvisatie-acteur. Lichaamswerk, de driejarige opleiding van het ITIP en ook een Energetische opleiding hebben me daarin mede gevormd. Mijn creativiteit kan ik kwijt op het podium, waarbij het ‘in het moment improviseren’ al voor veel magische momenten heeft gezorgd.

Waar word je door geïnspireerd?

Spelen, in welke vorm ook, het kind in jezelf laten stralen, daar wordt ik altijd blij van, bij mezelf en bij anderen. Mijn eigen kinderen zijn daarin een bron van inspiratie. Ook vind ik het te gek om te werken met jongeren en coach daarom al jaren in het middelbaar onderwijs.
Verder wandel ik graag, liefst in warme streken, helemaal top als ik dit kan combineren met surfen. Ik hou van voetbal (spelen en kijken) en van in de natuur zijn.
Ik ben geloof ik wel een spirituele man en geniet van een goed gesprek, al helemaal met mensen die het lukt om dicht bij hun bezieling te leven en zijn.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki