Intervisie

Voor kunstzinnige coaches

De mooiste coach-helden zijn misschien wel de helden met kwetsbaarheden én briljante invallen.
Misschien ben jij wel zo’n held……

Intervisie

In het Specialisatiejaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen met kinderen, jongeren en volwassenen reisde het verhaal van een kleine held mee, die een moeizame weg aflegt voordat hij bij de schitterendste kristal komt. Je herinnert je dat verhaal vast nog als je het specialisatiejaar volgde! Ook jij hebt al een hele weg afgelegd in jouw coach-zijn. Je hebt vast al van alles ervaren en gevoeld. Je zette grote stappen, kleine stappen en er zijn wellicht ook nog-net-niet-genomen stappen…

  Waarom intervisie?

  • Intervisie kan zo’n mooie bijdrage leveren in de stappen die je zet als coach en antwoorden/inzichten bieden op vragen die in de praktijk ontstaan. Laat je gedachten eens gaan over de coach-held die jij bent (geworden)… Waar vertoont je coach-zijn imperfectie? Maar vooral ook; wat raakt en inspireert je? Waar ligt je verlangen? Welke ‘kristal’ draag jij bij je en hoe schittert deze de wereld tegemoet?
  • In de intervisiedagen ga je samen met andere coaches aan de slag met casuïstiek vanuit de dagelijkse coach-praktijk. Samen ga je vanuit de ingebrachte praktijksituaties op zoek naar gedeelde waarheden en nieuwe inzichten over je manier van werken.  Zo kun je je verlangens verstevigen, stimulans en inspiratie schenken en ontvangen én eren wat je al in huis hebt.

  Intervisie is voor jou als je:

  • Stappen in de praktijk van het kunstzinnig coachen aan het zetten bent;
  • De behoefte voelt om inhoudelijk uit te wisselen met andere kunstzinnige coaches;
  • Eerder hebt deelgenomen aan Specialisatiejaar Kunstzinnig Dynamisch Coachen met kinderen, jongeren en volwassenen (dit is een voorwaarde voor deelname);
  • Nieuwe inzichten op wilt doen gericht op de praktijk van het kunstzinnig dynamisch coachen;
  • Geïnspireerd wilt worden;
  • Eigen praktijksituaties in wilt brengen en deze met anderen wilt onderzoeken om stappen te kunnen zetten in jouw ‘coach-zijn’;
  • Je uitgenodigd voelt om de kracht van kunstzinnige en creatieve momenten tijdens de intervisiedagen te omarmen;
  • Jouw eigen liefdevolle wijsheid verder wilt ontdekken en delen.

  Dus; wil je geïnspireerd worden en ben je bereid om mee te denken, te kijken, te voelen en je eigen liefdevolle wijsheid in te brengen? Dan ben je van harte welkom!

  Data & Locatie

  Nieuwe datums worden binnenkort bekend gemaakt en zullen starten in het najaar van 2024 op onze locatie in Breda

  Maximaal 16 personen

  Kosten

  Je betaalt 258 euro voor deze twee intervisiedagen, inclusief alle kunstzinnige materialen die gebruikt worden gedurende de intervisiedagen.

  Opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach

  Wil je kunstzinnig maar ook doelgericht en gestructureerd werken binnen je coachende en/ of begeleidende werk  of zoek je werk in deze richting? Binnen De Kleine Tiki is in de afgelopen jaren de methodiek van het ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’ (KDC) ontwikkeld. Deze methodiek helpt en biedt je houvast in het (coachend /begeleidend) werken met mensen. Het is een overzichtelijke werkwijze die specifiek gebruik maakt van creativiteit en kunstzinnigheid. Een methodiek die haar waarde in de dagelijkse praktijk bewijst. Binnen vele organisaties (zoals scholen, zorginstellingen en coachingspraktijken) wordt er dagelijks gewerkt met en vanuit deze methodiek. 

  Volg ons via

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Contact

  info@dekleinetiki.nl
  +31 (0)76 514 1017

  Correspondentie adres:
  Postbus 1825, 4801 BV Breda

  Bezoekadres:
  Langendijk 87, 4819 EV Breda

  © 2024  De Kleine Tiki