Deze zomer hebben we de kunstzinnige werken van onze studenten gedeeld. Iedere student werd op eigen wijze geraakt in en via de kunst. Zo vlak voor de herfst plaatsen we de laatste vier kunstzinnige werken in de reeks. Bij elk werk vind je het persoonlijke verhaal bij het werkstuk. Op onze facebookpagina vind je een overzicht van alle werken die deze zomer voorbij zijn gekomen. 

Anoniem

“Ik werkte met waterverf en oliekrijt en raakte gefascineerd door de verf, die zijn weg vond over het papier langs het oliekrijt. Ik mengde geel en blauw en terwijl ik dat deed, begon er groen te leven in verschillende tonen, verschillende intensiteiten. Ik vond dat genieten ten top!”

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Manon Stallmann

“Deze subpersoon geeft mijn ‘ware zelf’ weer, mijn diepste kern. Waar de creativiteit, romantiek, passie en inspiratie leven in mij. Ik was haar kwijtgeraakt en nu ik haar weer terug heb gevonden ben ik in beweging gekomen. Ze geeft me kracht en moed en ik blijf haar in de toekomst veel aandacht geven en laat haar nooit meer los.”

Anoniem

“Door mijn subpersoon een ‘gezicht’ te geven heb ik uitgevonden dat ik erg streng ben voor mezelf en ook voor anderen. Ik ben er achter gekomen dat ik helemaal niet zo streng hoef te zijn. Doordat zij tastbaarder werd kon ik er concreet mee aan het werk: ‘Ik ben OKE en jij bent OKE zoals je bent’.”

Dit bericht delen:
)