Deze zomer hebben we de kunstzinnige werken van onze studenten gedeeld. Iedere student werd op eigen wijze geraakt in en via de kunst. Zo vlak voor de herfst plaatsen we de laatste vier kunstzinnige werken in de reeks. Bij elk werk vind je het persoonlijke verhaal bij het werkstuk. Op onze facebookpagina vind je een overzicht van alle werken die deze zomer voorbij zijn gekomen. 

Anoniem

“Ik werkte met waterverf en oliekrijt en raakte gefascineerd door de verf, die zijn weg vond over het papier langs het oliekrijt. Ik mengde geel en blauw en terwijl ik dat deed, begon er groen te leven in verschillende tonen, verschillende intensiteiten. Ik vond dat genieten ten top!”

Gea Korpel Beskers

Het thema water komt het hele jaar steeds weer terug. Er zijn zoveel facetten van water die mij inspireren; de kleuren, de beweging, teveel water maar ook te weinig water en zeker ook het feit dat we zonder water niet kunnen leven. Mijn werk voelt als beeldhouwen met textiel. Ik heb golven gebreid. Mijn klasgenoten mochten allemaal een stuk pakken en buigen in de vorm van hun wens. Samen hebben we het water neergezet. Het was een mooi afsluitend ritueel van een heel bijzonder schooljaar.

 

Manon Stallmann

“Deze subpersoon geeft mijn ‘ware zelf’ weer, mijn diepste kern. Waar de creativiteit, romantiek, passie en inspiratie leven in mij. Ik was haar kwijtgeraakt en nu ik haar weer terug heb gevonden ben ik in beweging gekomen. Ze geeft me kracht en moed en ik blijf haar in de toekomst veel aandacht geven en laat haar nooit meer los.”

Anoniem

“Door mijn subpersoon een ‘gezicht’ te geven heb ik uitgevonden dat ik erg streng ben voor mezelf en ook voor anderen. Ik ben er achter gekomen dat ik helemaal niet zo streng hoef te zijn. Doordat zij tastbaarder werd kon ik er concreet mee aan het werk: ‘Ik ben OKE en jij bent OKE zoals je bent’.”

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki