Deze zomer delen we graag kunstzinnige werken van onze studenten, iedere student werd op eigen wijze geraakt in en via de kunst. Bij elk werk vind je hun eigen persoonlijke verhaal bij het werkstuk. Wij zijn geraakt, jij ook? Hieronder vind je de derde reeks Tiki-studenten die hun werken met ons deelden. Sommigen hebben meerdere werken gedeeld. Die vind je terug op onze facebookpagina.

Anoniem

De Spirituele Boom. 
Geaard met wortels in de aarde… Getekend door het leven en toch met goud gekleurd…De stam als brug naar het boven en de takken verheven gericht naar de hemel…Een milde wind beweegt de boom en het goud schept het nieuwe…

Anoniem

Bloot is leuk!

Ik werk altijd snel, vanuit de losse pols en zonder nadenken, alleen op gevoel. Dit werk heeft mij veel gegeven. Ik heb hier naakt in een vorm gegoten waarbij de personen op de afbeelding zich volledig vrij en los voelen in hun lichaam en in hun samen zijn. Door het vrije werken aan dit onderwerp ben ik nu heel bewust bezig met mijn lijf. Ik heb het aangedurfd naar een masseur te gaan en heb mijn vrouwelijkheden weer eens opgepoetst. Wat een mooi ontwerp om verder te ontdekken. Het is momenteel mijn favoriete creatieve uitspatting.

Tanja Goossens

Dit beeld is ontstaan door mezelf 2 weken te verbinden met de affirmatie ‘Mijn innerlijk vuur brandt door alle blokkeringen en angsten heen’. Zowel het maken van dit beeld als het bijhorend proces hebben mij heel veel gebracht. Ik heb mijn angsten en blokkeringen die op het moment speelden letterlijk en figuurlijk in mijn beeld verwerkt. Mooi om zowel mijn beeld als mezelf te zien transformeren door deze opdracht.

Anoniem

Tijdens het 1e jaar van De Kleine Tiki heeft veel werk van mezelf (en anderen) mij geraakt. Er is 1 schilderij wat mij echt heeft geraakt: mijn liefdevolle paardje. Ze heet ‘Zijn’. Ik zie veel van mezelf terug in haar. Ze mag er zijn in al haar pracht en glorie. Haar driften en emoties. Haar kracht en onzekerheden.
Welkom ‘Zijn’.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki