Vorige week werd er weer een nieuwe versie van het gezamenlijke kunstwerk ‘I discover: the upside of lockdown’ tentoongesteld in de hal van De Kleine Tiki. Enkele dagen later bevinden we ons opnieuw in een lockdown…daar hadden we natuurlijk niet op gerekend!

Net als alle onderwijsinstellingen moet ook De Kleine Tiki haar deuren sluiten. De tijdelijke sluiting duurt in ieder geval t/m zondag 9 januari. Alles lesdagen die gepland stonden t/m 9 januari kunnen dus niet door gaan. Op 3 januari komt er vanuit de regering vermoedelijk verdere berichtgeving over de datum en de manier waarop het onderwijs weer open mag.
Heb je een vraag die iets te maken heeft met de lockdown? Pas na de persconferentie van 3 januari weten ook wij meer over wat er kan en mag binnen het onderwijs.

Gelukkig weten we inmiddels dat er óók in tijden van lockdown heel wat ‘upsides’ te ontdekken zijn!
Klik hier om op ontdekking te gaan naar alle ‘upsides’ die de vorige lockdown ontdekt werden bij het creëren van een gezamenlijk kunstwerk. 
Heb je zin om zelf thuis aan de slag te gaan? Werk dan jouw eigen ‘upside of lockdown’ uit via deze opdracht.

Voel je het verlangen om nóg meer kunstzinnig te creëren? Trakteer jezelf dan op een creatief doe-pakket ‘Kunstzinnig aan de slag met Tijd van leven’. Neem een kijkje in onze webshop

We wensen je hele fijne feestdagen toe vol sprankelende en betekenisvolle momenten!

Warme groet namens De Kleine Tiki

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki