Verbinding vanuit je hart

Kunstzinnige dansworkshop

Kunstzinnige dansworkshop – Verbinding vanuit je hart

Je gaat in deze workshop dansend op weg om zacht te verbinden vanuit je hart. Je wordt uitgenodigd om de werveling van je lichaam te volgen, te zijn waar je bent. Ervaren en voelen, luisterend en trouw. Je wordt in kleine stapjes organisch meegenomen om je hartenergie in alle vrijheid te laten stromen.

Samen met de andere deelnemers trek je deurtjes open naar mogelijkheden van hart tot hart. Je komt tot bewegingsexpressies op de contactgrens tussen binnen en buiten, tussen jou en de anderen. Het zou zomaar eens kunnen dat trouw blijven aan jezelf en vertrouwen op de anderen je moeiteloos van spanning tot ontspanning brengt.

Onderweg maak je tussenstops via beeldende expressie met verschillende kunstzinnige materialen, zodat je de verbinding vanuit je hart en de ervaring in het ontmoetingsveld kunstzinnig kan verankeren.

Kortom : Openhartig zoeken, raken, vinden en ten diepste be-leven !

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen. Het enige dat je wel nodig hebt is zin om te ervaren, te dansen, te spelen, te creëren en te verdiepen.

N.B. Deze kunstzinnige dansworkshop werd eerder aangeboden als onderdeel van de tweedaagse Connectie. Voor wie Connectie al gevolgd heeft is de inhoud van deze workshopdag grotendeels al bekend.   

Datum & Locatie

Nieuwe datum wordt later bekend gemaakt. 

Maximaal 16 personen

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki