Welkom bij De Kleine Tiki

Opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach of Bezield Kunstenaar 

In elk scholingsjaar ervaar, beleef en doorleef je wat kunst en coachen in jouw leven en werk kunnen betekenen. Je gaat aan de slag met verf, potlood, krijt, klei, klank, poëzie, beweging en meer! Het kunstzinnig werken neemt elke lesdag een belangrijke plek in. We vragen daarbij geen artistieke ervaring, wel levenservaring en bereidheid tot zelfonderzoek.  

De oorsprong van De Kleine Tiki

In 1995 werd De Kleine Tiki in Breda opgericht als antwoord op de groeiende behoefte aan persoonlijke en professionele verdieping door middel van kunst. In de loop van de jaren ontstond de behoefte om deze manier van leven en werken over te dragen aan anderen en zo ontstond De Kleine Tiki: Een school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling. Een vakopleiding maar ook een levensschool. 

Open dagen van De Kleine Tiki

Wil je ontdekken hoe kunst, coaching én persoonlijke ontwikkeling samen kunnen komen? Bezoek dan één van onze open dagen. Je bent welkom om sfeer te proeven, met docenten uit  te wisselen én om wat meer te horen over De Kleine Tiki tijdens een lezing.

Data & tijden

Op de volgende dagen en tijden openen wij onze deuren voor jou:

  Maandag 27 mei 2024

  • 10:30 – 12:30 uur
  • 13:30 – 15:30 uur

  Zondag 23 juni 2024

  • 10:30 – 12:30 uur
  • 13:30 – 15:30 uur

  Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor een open dag. We ontmoeten je graag!

  Online kennismaken 

  Er is over De Kleine Tiki zoveel te vertellen en er is zoveel om te ervaren! We hebben daarom met veel plezier onze online-kunsten ingezet om een online kennismakings-reis te creëren.

  Wil je dus eens binnenkijken, studenten zien vertellen, docenten horen én filmpjes zien om een beeld te krijgen bij onze opleiding? Je bent welkom!

  Volg ons via

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Contact

  info@dekleinetiki.nl
  +31 (0)76 514 1017

  Correspondentie adres:
  Postbus 1825, 4801 BV Breda

  Bezoekadres:
  Langendijk 87, 4819 EV Breda

  © 2024  De Kleine Tiki