Wat vragen we van jou als student?

We hebben maar een paar voorwaarden voor het volgen van een scholingsjaar bij De Kleine Tiki. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor jouw leerproces want je doet het tenslotte voor jezelf.

Je wilt jezelf leren kennen

Door voor De Kleine Tiki te kiezen, kies je ook voor jezelf. Je leert jezelf kennen als mens en, als je daarvoor kiest, ook als professional, want het één staat nooit los van het ander. Je doet ervaring op met het werken met je hoofd, hand en hart. Je werkt heel bewust aan het proces van jouw persoonlijke (en eventueel professionele) ontwikkeling door middel van expressie, creativiteit en kunst.

Je staat open voor jouw innerlijke wereld en weten

Dit is een geleidelijk proces, iets waar je eigenlijk nooit klaar mee bent want je groeit en verandert continu. Geef je jezelf over aan dit proces van zelfontdekking en openstaan voor jouw innerlijke weten? Dan merk je dat jouw ik-bewustzijn groeit en je daardoor meer zin krijgt in het leven en je werk.

Je schrijft een commitmentbrief

Door met jezelf een commitment aan te gaan, geef je grond aan je bestaan, je transformeert en komt in contact met je oorspronkelijkheid. In het begin van een scholingsjaar schrijf je een commitmentbrief waarin je kort en krachtig beschrijft wat jouw verwachtingen zijn van dat jaar. Welke investeringen wil je doen en welke afspraken maak je met jezelf?

Je verbindt je aan expressiviteit, creativiteit en kunst in woord en daad

Door expressief en kunstzinnig te werken gebruik je het creatieve proces; één van de voertuigen naar je oorspronkelijke ik. Hierin kom je alle facetten van het leven, en dus jezelf, tegen. Jouw kunstzinnige werk is altijd een afspiegeling van wie jij in wezen bent. Op het moment dat je je hieraan verbindt ga je in gesprek met jezelf en luister je naar wat je bezielt. We helpen je op weg om, via een creatief proces, jouw eigen vorm hiervoor te vinden om zo jouw verhaal te vertellen in jouw leven en/of werk.

Naast bovenstaande, werkt je door het jaar heen aan verdiepend thuiswerk. Doe daarbij wat je van binnenuit wilt doen. Als je niets doet kan dat voor jou ook heel belangrijk zijn!

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki