Tussen jou en mij - een verhaal van openen en sluiten

Kunstzinnige dansworkshop

Kunstzinnige dansworkshop:

Tussen jou en mij – een verhaal van openen en sluiten

Je wordt in deze kunstzinnige dansworkshop uitgenodigd om dansend op ervaringsreis te gaan in het ontmoetingsveld tussen jou en de ander. 

Trouwhartig ga je je allereerst verbinden met het eeuwenoude ritme van openen en sluiten, een hele natuurlijke beweging van inademen en uitademen.

Vervolgens ga je ontdekkend op weg op de contactgrens met de ander.  Je gaat experimenteren met uitvouwende en met invouwende bewegingen en je gaat merken dat je dansend kunt kiezen om te openen en te sluiten.

Je wordt hierbij aangemoedigd om je krachtig te centreren en “ja” te zeggen tegen jezelf. Vanuit deze bewuste liefdevolle innerlijke verbondenheid kun je met stevige voeten en een open hart in ont-moeting met de ander.  Je kunt dansend iets toevoegen aan de ander en tegelijkertijd kan de ander iets toevoegen aan jouw dans; een mooi uitgangspunt om in alle vrijheid de ander met een liefdevolle “ja” te verwelkomen. Dit schept mogelijkheden en kansen om te ervaren, te doorvoelen, te spelen en te improviseren in het moment.

Een verhaal van openen en sluiten mag zich schrijven tussen jou en de ander, een verhaal dat zich ook kleurrijk ontspint en verdiept in tussentijdse kunstzinnige expressies van wat je meemaakt.  Je wordt beeldend, schrijvend en zingend meegenomen door de dag.

Kortom : Kom je onderdompelen in het dansspel van openen en sluiten en geef hieraan kunstzinnig expressie.

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen. Het enige dat je wel nodig hebt is zin om te ervaren, te dansen, te spelen, te creëren en te verdiepen.

N.B. Deze kunstzinnige dansworkshop werd eerder aangeboden als onderdeel van de tweedaagse Connectie. Voor wie Connectie al gevolgd heeft is de inhoud van deze workshopdag grotendeels al bekend.   

Data & Locatie

Vrijdag 16 november 2023, van 10:15 tot 17:00 uur, op onze locatie in Breda

Maximaal 16 personen

Kosten

Je betaalt 129 euro voor deze workshop, inclusief alle kunstzinnige materialen die gebruikt worden gedurende de dag.

Gratis kunstzinnige opdrachten

Wil jij kunstzinnig in beweging komen op jóuw moment? Wil je met je handen en je hart aan de slag en je laten meevoeren door wat er mag ontstaan? We hebben een aantal fijne creatieve uitnodigingen voor je klaar staan.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2023  De Kleine Tiki