Persoonlijk en professioneel

Kun jij een penseel vasthouden, bewegen en je stem gebruiken? Dan nodigen we je uit om mee te gaan op reis! Je hebt geen speciaal talent of speciale training nodig, maar wel zin om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken.

De Psychosynthese

Ga mee op reis naar je innerlijke wijsheid en leer stuurman of vrouw te zijn over je eigen leven. Overzie je werk en leven vanuit micro-, meso- en macroniveau.

Tijdens de lesdagen leer je door te ervaren. Dit doe je vanuit het gedachtegoed van de Psychosynthese, een onderdeel van de Humanistische psychologie. Ervaring geeft je de sleutel tot vaardigheden. Creatief en kunstzinnig werken, werkt helend in de ontmoeting met jezelf en de ander in een veilige omgeving.

 

‘Ja’ zeggen tegen De Kleine Tiki is ‘ja’ zeggen tegen jezelf

Kies je voor persoonlijke ontwikkeling door middel van expressiviteit, creativiteit en kunst? Dan kies je voor een proces van creatief worden. Binnen De Kleine Tiki begeleiden we je bij dit proces. De ervaring leert dat je je gaandeweg bewust wordt van je denken, voelen, willen en zijn. Langzamerhand laat je spanningen en blokkades meer en meer los en komt er energie vrij. Je spiritualiteit wordt gevoed, je opent jezelf waardoor je creativiteit gaat stromen.

 

Jij als mens binnen je werk en leven

Binnen verschillende werkkringen, hogescholen en universiteiten hebben we hulpverleners, begeleiders en coaches opgeleid. Telkens weer ondervonden we dat het hierbij niet alleen gaat om een professionele houding en het opdoen van kennis en het trainen van vaardigheden. Naast het ontwikkelen van deze professionele vaardigheden gaat het juist vooral om de persoonlijke ontwikkeling van de mens. Vandaar dat je binnen De Kleine Tiki zowel met je professionele als met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat. Kennis en vaardigheden staan daarbij voor een groot deel in dienst van jouw eigen creativiteit en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.