Persoonlijk en professioneel

Persoonlijk en professioneel

Kun jij een penseel vasthouden, je lichaam bewegen en je stem gebruiken? Dan nodigen we je uit om mee te gaan op reis! Je hebt geen speciale talenten nodig maar wel zin om aan jouw ontwikkeling te werken.

De Psychosynthese

Ga mee op reis naar je innerlijke wijsheid en leer stuurman of -vrouw te zijn over je eigen leven. Overzie je werk en leven vanuit micro-, meso- en macroniveau.

Tijdens de lesdagen leer je door te ervaren. Dit doe je vanuit het gedachtegoed van de Psychosynthese, een onderdeel van de Humanistische psychologie. Ervaring geeft je de sleutel tot vaardigheden.

Creatief en kunstzinnig werken, werkt helend in de ontmoeting met jezelf en anderen in een veilige omgeving.

 ‘Ja’ zeggen tegen De Kleine Tiki is ‘ja’ zeggen tegen jezelf

Kies je voor ontwikkeling door middel van expressiviteit, creativiteit en kunst? Dan kies je voor een proces van creatief worden. Binnen De Kleine Tiki begeleiden we je bij dit proces.

De ervaring leert dat je je gaandeweg de opleiding bewust wordt van je denken, voelen, willen en zijn. Langzamerhand laat je spanningen en blokkades meer en meer los en komt er energie vrij. Je spiritualiteit wordt gevoed, je opent jezelf waardoor je creativiteit gaat stromen. Een waar geschenk voor je persoonlijke ontwikkeling én je professionele ontwikkeling. 

 

Jij als mens binnen je werk en leven

Op allerlei verschillende plekken (zoals in het onderwijs en binnen de zorg) hebben we coaches, hulpverleners, docenten en begeleiders opgeleid.  Telkens weer ondervinden we dat het hierbij niet alleen gaat om een professionele houding en het opdoen van kennis en vaardigheden. Naast het ontwikkelen van deze professionele vaardigheden gaat ook om de persoonlijke ontwikkeling van de mens. Vandaar dat je binnen De Kleine Tiki zowel met je professionele als met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat. Kennis en vaardigheden staan daarbij voor een groot deel in dienst van jouw eigen creativiteit en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Jíj vormt tenslotte de kern van jezelf én van het werk dat je doet.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki