Sfeer proeven, docenten en studenten spreken, een lezing bijwonen en werkstukken van studenten bekijken. Tijdens de open dagen beleef je De Kleine Tiki. Er staat een team van docenten klaar om, mocht je daar behoefte aan hebben, jouw persoonlijke motivatie voor het volgen van een Tiki-jaar door te nemen en te kijken naar eventuele instroommogelijkheden.

Vier open dagen 

In het voorjaar van 2019 staan er vier open dagen op het programma. De volgende data zijn de open dagen in Breda:

  • Zondag 7 april 2019
  • Zondag 19 mei 2019
  • Zondag 23 juni 2019

Op zondag 26 mei kun je ons bezoeken in Assen.

Alle open dagen starten om 11.30 en eindigen om 15.30 uur. Om 12.00 uur en 14.00 uur is er een lezing (beide hebben dezelfde inhoud). Ook is er tijdens elke open dag een tentoonstelling van derdejaars studenten. We ontmoeten je graag!

Lezing

Tijdens de open dagen kun je ook een lezing bezoeken. Je krijgt hierdoor een goede introductie van De Kleine Tiki. De lezing geeft antwoord op de meest gestelde vragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Wat is de visie van waaruit de opleiding is gestart? Wat is de inhoud van de opleiding? Waarom zou je de opleiding volgen en wat kun je ermee?. Maar vooral ook; welk cadeau geef je aan jezelf door het volgen van een opleiding bij De Kleine Tiki? Wat is het verschil tussen therapie en coachen, creativiteit en kunstzinnigheid en wat betekent ‘Dynamisch’ in het Kunstzinnig Dynamisch Coachen? Tot slot krijg je uitleg over de verschillende scholingsjaren en het daaraan gekoppelde programma.

Tentoonstelling ‘Het land dat in mij woont’

De tentoonstelling tijdens de open dagen wordt verzorgd door derdejaars KDC-studenten. En dit is geen toeval. De expositie van eigen werk is opgesteld vanuit de gedachte ‘achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen’. Deze stap naar buiten geeft antwoord op de vraag: ‘Hoe profileer ik me in de wereld als mens, kunstenaar, coach?’ Tijdens alle open dagen exposeert er een groep. Je ziet dus behoorlijk wat beeldend werk en je kunt de makers zelf spreken.

Kun je niet komen?

Geen probleem. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki