Je kunt voor de zomer nog één keer kunstzinnig werk van onze derdejaars studenten bezichtigen (én de makers ervan ontmoeten!). Op zondag 23 juni ben je welkom bij de expositie ‘Het land dat in mij woont’ met enkel niet eerder getoonde werken! Naast deze expo is het ook open dag en kun je sfeer proeven, docenten spreken en een lezing bijwonen. Kom jij ook inspiratie opdoen en je verwonderen?

Expositie ‘Het land dat in mij woont’

Binnen de expositie ‘Het land dat in mij woont’, die je kunt bezoeken tijdens de open dag, tonen Bredase studenten kunstzinnige werken die zij gecreëerd hebben binnen de opleiding. Daarin komt het persoonlijke proces dat studenten hebben doorlopen naar voren. Zij zijn er zelf ook bij om jouw vragen te beantwoorden.

Open dag

Op 23 juni 2019 van 11.30 tot 15.30 uur ben je welkom tijdens de open dag in Breda. Aan de Langendijk vind je het gebouw van De Kleine Tiki midden in het ongerepte stukje natuur van het Zaartpark. Naast de expositie van derdejaars studenten kun je om 12.00 uur of om 14.00 uur een lezing bijwonen. Tijdens de lezing krijg je informatie over de diverse scholingsjaren en doe je een kleine kunstzinnige opdracht om te ervaren wat kunstzinnig werken brengt. De hele middag is heb je de gelegenheid om persoonlijk te overleggen welk scholingsjaar het beste aansluit. Een team van docenten is aanwezig om vragen hierover te beantwoorden. Wil je langskomen? Dan hoef je je niet in te schrijven, je bent welkom om gewoon binnen te lopen. Wil je meer weten? Klik dan hier.

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki