Vanaf oktober 2020 kun je een nieuw scholingsjaar volgen!

De wereld die in mij woont

Dit nieuwe kunstzinnige derde jaar staat in het teken van het maken van een persoonlijke reis door middel van beeldende kunst en coaching. Een reis langs verschillende delen van de wereld en langs de essentie van kunst en creativiteit. Je laat je inspireren door kunstenaars, culturen, volksvertellingen en de kracht van de symboliek. Op je reis ga je ook je coachende vaardigheden verder ontwikkelen, die het kunstzinnige proces kunnen ondersteunen en verhelderen. Het volgen van dit jaar is een kunstzinnig en creatief avontuur waarin je de ruimte neemt om jouw autonomie in het beeldende werk verder te ontwikkelen. Je verbindt je met jouw persoonlijke proces door je te verdiepen in de kunst en jouw innerlijke wereld. Je gaat jezelf hierin uitdagen en vragen stellen. Je krijgt zicht op de rol en het belang van coaching en van zelf-coaching binnen dit proces.

 

Dit nieuwe derde jaar, zal aangeboden worden naast het bestaande derde jaar. Als je dus van plan bent om een derde jaar te gaan volgen, dan kan je vanaf komend schooljaar kiezen uit twee verschillende jaren:
• Tiki-jaar 3 Beeldende Kunstreis – De wereld die in mij woont zal in Breda aangeboden worden op vrijdagen of zaterdagen.
• Tiki-jaar 3 Kunstzinnig Dynamisch Coachen integreren in je leven en Werk zal in Breda aangeboden worden op zondag en maandag, in Assen op zaterdag.
Meer informatie over beide jaren kun je hier vinden.

 

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki