‘Beer op de weg?
Give him a hug!’

Wie is Milo?

Het eerste wat in me opkomt is gedreven en enthousiast. Ik ben trainer van beroep en ik houd ervan om met groepen te werken en vanuit enthousiasme samen nieuwe kansen en inzichten te creëren. Echt contact maken met iemand vind ik belangrijk.  Ik ben sociaal, positief en als trotse vader van twee kinderen sta ik volop en genietend midden in het leven.

Wat is jouw achtergrond?

Qua opleidingen heb ik mijn Bachelor of Human Resource Management, Personeel en Arbeid, specialisatie Loopbaanontwikkeling en Coaching en Sociaal Cultureel Werk. Vanaf 2006 ben ik actief als trainer in de profit en non-profit sector. Ik heb veel ervaring opgedaan als trainersacteur en trainer en ik heb mijn eigen bedrijf De Maatwerkfabriek.

Als directielid van De Kleine Tiki focus ik me met name op het ontwikkelen van de lange termijn visie en ben ik bezig met het dagelijks bestuur en werkzaam als docent voor verschillende Tiki-jaren.

Waar word je door geïnspireerd?

Het begeleiden van processen van personen en organisaties is een bron van inspiratie voor mij. Daarnaast hebben oldtimers (naast mijn kinderen en vrouw natuurlijk) ook mijn hart. Het opknappen maar ook zeker het rijden. Dat staat voor mij ook symbool voor het proces van verkennen (wat moet er gemaakt worden?), verdiepen (het restaureren en daadwerkelijk sleutelen aan de auto) en voltooien.  

.