‘Beer op de weg?
Give him a hug!’

Wie is Milo?

Het eerste wat in me opkomt is gedreven en enthousiast. Ik ben trainer en management coach van beroep en ik houd ervan om met mensen te werken en vanuit enthousiasme samen nieuwe kansen en inzichten te creëren. Echt contact maken met iemand vind ik belangrijk.  Ik ben sociaal, positief en als trotse vader van twee kinderen sta ik volop en genietend midden in het leven.

Wat is jouw achtergrond?

Qua opleidingen heb ik mijn Bachelor of Human Resource Management, Personeel en Arbeid, specialisatie Loopbaanontwikkeling en Coaching en Sociaal Cultureel Werk. Vanaf 2006 ben ik actief als trainer in de profit en non-profit sector. Ik heb veel ervaring opgedaan als trainer en management coach vanuit de  De Maatwerkfabriek.

Als directeur van De Kleine Tiki focus ik me met name op het ontwikkelen van de lange termijn visie en ben ik bezig met het dagelijks bestuur en werkzaam als docent voor verschillende Tiki-jaren.

Waar word je door geïnspireerd?

Het begeleiden van processen van personen en organisaties is een bron van inspiratie voor mij. Daarnaast hebben oldtimers (naast mijn kinderen en vrouw natuurlijk) ook mijn hart. Het opknappen maar ook zeker het rijden. Dat staat voor mij ook symbool voor het proces van verkennen (wat moet er gemaakt worden?), verdiepen (het restaureren en daadwerkelijk sleutelen aan de auto) en voltooien (het toeren door mooie landschappen met leuke mensen).

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki