‘Uit het niets ontstaat alles
Uit de stilte wordt beweging geboren’
anoniem

Wie is Conny Brouwer?

Wat je voedt groeit en vanuit mijn natuurlijke ZIJN leg ik een bedding neer voor groei. Tijdens lessen van De Kleine Tiki kom ik in een natuurlijke flow waardoor ik ook een uitnodiging neerleg bij studenten om het te laten stromen. Ik ben creatief in het bedenken van oplossingen en ook in de onverwachte situaties. Ik houd van het dynamische van het coachen maar ook in mijn leven en mijn werk. Ook houd ik ervan om vele kanten van mezelf in te zetten. Ik ben altijd mezelf: praktisch ingesteld, analytisch, invoelend en intuïtief. Ik ben een sterke waarnemer, rustig, breng stilte en structuur. Ik krijg van studenten vaak terug dat ik al sprankelend het leslokaal binnenkom lopen en zo voel ik dat ook. Ik ben altijd benieuwd naar wat de studenten die dag brengen. Een soort gevoel van: vol verwachting klopt mijn hart. Die sprankeling van het kunstzinnig dynamisch coachen kan ik zowel bij De Kleine Tiki als in het klooster kwijt. In het klooster werk ik met thema’s als ‘Start vanuit je hart’, ‘Spelenderwijs op reis’, etc.

Wat is jouw achtergrond?

Naast kunstzinnig dynamisch coach ben ik analist in een laboratorium bij Sanquin bloedvoorziening. In het bloedonderzoek ben ik ook mensgericht bezig. Wij zoeken passend bloed voor een patiënt als het elders in Nederland of het buitenland niet lukt. Ik train en coach onder andere collega’s in het vak.  Ik heb veel ervaring opgedaan met het geven van workshops in het Dominicanen Klooster in Huissen. Hierbij staan ‘bezinning, bezieling en beweging’ centraal. Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van psychosynthese, unitieve psychotherapie, counseling en diverse creatieve werkvormen. De analytische manier van kijken hoort bij mijn analisten vak en is ook een onderdeel van mijn kunstzinnige coaching.

Waar word je door geïnspireerd?

Ik houd van de natuur! De wortels daarvan liggen bij de boerderij waar ik geboren ben. Ik kan me echt laten raken door spreuken, teksten en afbeeldingen die een afspiegeling zijn van wat in mij leeft. Zo is bijvoorbeeld uit een afbeelding van een vrouw met een prachtig gelaat met een beschadigde neus mijn workshop ‘De schoonheid van imperfectie’ geboren. Maar ook wandelen, muziek en kunst zijn een grote inspiratiebron voor mij.

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki