‘If you feel like you don’t fit into this world, it is because you are here to help create a new one.’

Wie is Carolien?

Creatief, gevoelig en empatisch. Dat zijn de drie woorden die mij het beste omschrijven. Ik geniet van het creëren met mijn gevoel, het geeft me rust en brengt mij altijd weer nieuwe inzichten. Ook vind ik het mooi om de ander te inspireren om ook creativiteit in te zetten als manier om contact te maken met jezelf. Ik heb mijn gevoelige en creatieve kant helemaal weten te omarmen en zie het nu echt als mijn kracht om de wereld een beetje mooier te maken.

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben opgegroeid in het Zuid-Hollandse dorpje Sommelsdijk, op het eiland Goeree-Overflakkee. Vlakbij de zee en het strand, waar ik enorm graag kom om tot rust te komen en de mooiste schelpen te vinden. Ik ben op mijn 18e verhuisd naar Breda. Ik ben naar het Brabantse land vertrokken voor mijn studie Communicatie & Multimedia Design. Het wonen in Breda beviel zo goed dat ik er nu nog steeds woon. De studentenkamers heb ik gelukkig ingewisseld voor een prachtig plekje aan de rand van het Mastbos, waar ik samen met mijn vriend woon.

Zelf mocht ik al twee Kleine Tiki opleidingsjaren ervaren. Deze jaren vond ik heel bijzonder, ik voelde me gelijk thuis hier. Daarnaast ben ik enorm dankbaar dat ik nu ook achter de schermen van De Kleine Tiki mijn creatieve talenten mag inzetten. Dit doe ik door het werken aan de website, communicatie, vormgeving en nog veel meer mooie projecten als projectmanager communicatie!

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki