Dankjewel zomer!

Blijf je deze zomer dichtbij huis of ga je wat verder weg?
De zomer nodigt je in ieder geval uit om ervaringen, energie, inspiratie en meer op te doen!

Wat de zomer jou ook mag brengen, wij brengen je graag een kleine kunstzinnige opdracht die mee de zomer in mag. Bedoeld om eventjes stil te zijn en van binnen te ervaren wat de zomer jou brengt en om dankbaarheid te ervaren voor wat je mee maakt.

We nodigen je van harte uit om op een zomers moment op de locatie waar je deze zomer verblijft iets te creëren in de natuur dat jouw gevoel bij deze zomerse periode en jouw dankbaarheid weerspiegelt.

Wandelen

Nodig jezelf uit om een kleine wandeling te maken, rondom de plek waar je deze zomer bent.
Zoek op jouw wandeling natuurlijke voorwerpen zoals bijvoorbeeld steentjes, veertjes, zand, takjes, blaadjes of wat je ook maar tegen komt (natuurlijk wel met respect voor de natuur).
Neem je verzameling vondsten mee naar een plekje in de natuur waar jij je fijn voelt.

Creëren in de natuur

Aangekomen op het fijne plekje in de natuur, haal je eerst maar eens een paar keer heel bewust adem. Sluit je ogen, adem nog een paar keer heel bewust in en uit en voel helemaal dat je er bent, jij op deze plek, in de zomer, samen met jouw natuurlijke vondsten.

Leg je natuurlijke vondsten voor je neer. Laat ze langzaamaan vertellen wat er gecreëerd mag worden. Je hoeft het van te voren dus niet te weten….laat het maar ontstaan…. Geef jezelf de ruimte om ontdekkend te creëren. Je kunt bouwen, breken, scheuren, leggen, stapelen, noem maar op! Er zijn kleuren, lijnen, vormen, en meer…ontdek het verhaal van jouw vondsten!
Ontdek je eigen verhaal van dankbaarheid in deze zomer op deze plek.

 

Thuis verder creëren

Je creatie laat je – als deze uit louter natuurlijke materialen bestaat – achter op de plek waarop deze ontstaan is. Neem wel wat foto’s van je creatie! Deze foto’s neem je mee naar huis.

Eenmaal thuis, neem je opnieuw een kunstzinnig moment voor jezelf. Pak je foto’s erbij en laat je inspireren door de beelden van jouw natuurlijke creatie. Haal je beleving van de afgelopen zomer weer naar boven!

Kies dan kunstzinnig materiaal uit dat voor jouw gevoel past bij je herinnering en laat een kunstzinnig werkje ontstaan. En opnieuw geldt; je hoeft van te voren niet te weten wat je gaat maken….laat het maar ontstaan….geef jezelf opnieuw de energie, de inspiratie en de rijkdom die besloten ligt in jouw herinnering! Dankjewel zomer!

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki