We delen graag kunstzinnige werken van onze studenten, iedere student werd op eigen wijze geraakt in en via de kunst. Bij elk werk vind je hun eigen persoonlijke verhaal bij het werkstuk. Wij zijn geraakt, jij ook? Hieronder vind je de tweede reeks van Tiki-studenten die hun werken met ons deelden. Sommigen hebben meerdere werken gedeeld. Die vind je terug op onze facebookpagina.

Hannie Pijnenburg

Dit werk is een interpretatie van mijn leven. Ik heb me daardoor laten inspireren door de gelaagdheid van mijn leven (ik ben 60 jaar). Vooral het aflopen jaar heeft me inzichten gegeven in wie ik ben en mag zijn…nu. 

Jacky

De weg van pijn in mijn hart naar liefde in mijn hart.

Anoniem

Dit werk heeft me dieper, verder en meer duidelijkheid gegeven.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki