Hoera! Afgelopen vrijdag is het schooljaar feestelijk afgesloten tijdens de laatste presentatiedag. Er is geklonken op een bijzonder en mooi jaar waarin iedere student een persoonlijk én kunstzinnig proces heeft kunnen doorlopen. Een proces dat ieder op zo’n eigen manier, in een eigen tempo en met eigen-wijsheid vorm heeft gegeven en inzichtelijk heeft gemaakt; dat maakt het juist zo uniek en hartverwarmend.

Met het einde van schooljaar 2022-2023 dient zich ook weer een nieuw begin aan; schooljaar 2023-2024! Er staan alweer velen te popelen om weer te starten met een volgend scholingsjaar (aanmelden kan nog!). Maar er staat ook een zomerperiode voor de deur waarin alles van het afgelopen jaar mag landen. Ook zo belangrijk, een periode van rust en bezinning.

Wist je trouwens dat wij ook een nieuwsbrief hebben? Daarin delen we alle nieuwtjes, maar ook een creatieve (zomer)opdracht om deze zomer op een laag pitje toch aan de slag te kunnen gaan. Of om je te bezinnen en stil te staan bij het afgelopen jaar. Binnenkort komt er weer een nieuwsbrief aan! Dus mocht je nog niet zijn aangemeld, klik dan op knop hieronder! 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2024  De Kleine Tiki