Creativiteit in stemwerk en lichaamswerk

19.95 incl. BTW

30 op voorraad

Categorie:

In het boek 'Creativiteit in stemwerk en lichaamswerk', van Roeland Frank Hoefsloot, lees je hoe creatief en kunstzinnig werken binnen stemwerk en lichaamswerk (afgekort CSL-werk) je helpt om vanuit nieuwe energie te leven. Er wordt gebruik gemaakt van zang, dans en kunstzinnig werken zonder dat de techniek op de voorgrond staat. Het is een praktisch boek vol inspiraties, werkvormen en rituelen die je in je dagelijkse leven en werk een plek kunt geven. Het brengt de magie, de kracht en mogelijkheden van creatief en expressief werken op een laagdrempelige manier over.

In het eerste deel van het boek nodigt Roeland je uit om zingend en dansend creatief op reis te gaan van oude naar nieuwe energie. Het doel is daarbij te leven in vreugde, openheid en lichtheid. De reis gaat via de zeven V-haltes: Verstillen, Verlangen, Verwoorden, Verbinden, Verwezenlijken, Volledig- zijn en Vertrouwen. Elke halte kent creatieve en expressieve werkvormen waar gedanst, gezongen en kunstzinnig gewerkt wordt. Creatieve, expressieve of kunstzinnige ervaring is niet nodig.

In het tweede deel van het boek staat de vraag 'Welke houding, kennis en vaardigheden nodig zijn om professioneel met de CSL-methodiek te werken?' centraal. Ook neemt Roeland je mee in het methodisch werken met individuen en groepen binnen CSL-werk.

Het derde deel van het boek bestaat uit een tool-kit, met werkvormen vanuit de vijf levensgebieden (fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel). Deze werkvormen kun je inzetten voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. In totaal vind je 75 creatieve werkvormen in het boek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creativiteit in stemwerk en lichaamswerk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *