STAP-budget

Update 8-9-2022

STAP-budget

De Nederlandse overheid stelt met het STAP-budget een aantal keer per jaar een pot geld beschikbaar, met voor ieder die de subsidie toegekend krijgt een budget van maximaal 1000 euro.

Let op: Voor scholingsjaren die starten in oktober en november 2022 is het inmiddels niet meer mogelijk om het STAP-budget aan te vragen!

Onderstaande informatie is van toepassing op de aanvraag van 1 september 2022. 

Vraag het STAP-budget aan op 1 september!

Op 1 september om 10:00 uur is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen voor al onze scholingsjaren. Wil je meer weten over het STAP-budget, lees dan verder via https://www.stapuwv.nl/p/voorportaal over het Stap-budget.

Wil jij het STAP-budget  aanvragen? Dan zijn er een aantal belangrijke stapjes om te zetten!

  • Check of jij in aanmerking komt voor het aanvragen van het STAP-budget via https://www.stapuwv.nl/p/pre-check.
  • Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan nu alvast aan via https://www.digid.nl/digid-aanvragen-activeren/. Je hebt je DigiD nodig om de aanvraag te kunnen doen. Het aanvragen kan tot wel 5 werkdagen duren.
  • Schrijf je uiterlijk op 31 augustus voor 12:00 uur in voor één van onze opleidingsjaren via www.dekleinetiki.nl/aanmelden. Al onze scholingsjaren kun je terugvinden in het STAP-Scholingsregister via www.stapuwv.nl/p/scholings-register.
  • Wacht de definitieve digitale bevestiging van aanmelding af, pas dan is jouw aanmelding verwerkt en kun je door naar de volgende stap.
  • Download het ‘Stap-Aanmeldingsbewijs’. Dit bewijs heb je nodig voor je aanvraag voor het STAP-budget. Dit document wordt beschikbaar gesteld via het Tiki-portaal waar je toegang toe krijgt als je bent aangemeld.
  • Zorg ervoor dat het PDF-document ‘Stap- Aanmeldingsbewijs’ op het apparaat staat opgeslagen waarmee je je aanvraag voor het STAP-budget wilt doen (laptop, vaste pc, telefoon).
  • Maak alvast ruimte vrij in je agenda op 1 september vanaf iets voor 10:00 uur! De ervaring leert dat het budget vanaf de datum dat het beschikbaar komt telkens heel snel op is! Wie het eerst komt….

Krijg je het STAP-budget toegekend? Dan betaald de overheid € 1000 van jouw opleidingskosten.
Krijg je het STAP-budget niet toegekend? Dan ben je alsnog welkom natuurlijk! Wil je toch je aanmelding annuleren? Je hebt vanaf de dag waarop je je aanmeldde bij De Kleine Tiki 14 dagen de tijd om je aanmelding kosteloos te annuleren.

 

We verwelkomen je graag!

Kijk voor meer informatie over het STAP-budget op de website van het UWV of de Rijksoverheid

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki