STAP-budget

Update 7-7-2022

STAP-budget

De Nederlandse overheid stelt met het STAP-budget een aantal keer per jaar een pot geld beschikbaar, met voor ieder die de subsidie toegekend krijgt een budget van maximaal 1000 euro.

Binnenkort is het mogelijk om het STAP-budget aan te vragen voor al onze scholingsjaren. Wil je meer weten over het STAP-budget, lees dan verder via https://www.stapuwv.nl/p/voorportaal over het Stap-budget.

Wil jij het STAP-budget  aanvragen? Dan zijn er een aantal stapjes om te zetten! 

  • Check of jij in aanmerking komt voor het aanvragen van het STAP-budget via https://www.stapuwv.nl/p/pre-check.
  • Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan nu alvast aan via https://www.digid.nl/digid-aanvragen-activeren/. Je hebt je DigiD nodig om de aanvraag te kunnen doen. Het aanvragen kan tot wel 5 werkdagen duren.
  • Schrijf je in voor één van onze opleidingsjaren via www.dekleinetiki.nl/aanmelden.
  • Wacht de digitale bevestiging van aanmelding af, pas dan is jouw aanmelding verwerkt en kun je door naar de volgende stap.
  • Download het ‘Stap-Aanmeldingsbewijs’. Dit bewijs heb je nodig voor je aanvraag voor het STAP-budget en is binnenkort beschikbaar via het Tiki-portaal waar je toegang toe krijgt als je bent aangemeld.
  • Zorg ervoor dat het document ‘Stap- Aanmeldingsbewijs’ op het apparaat staat opgeslagen  waarmee je je aanvraag voor het STAP-budget wilt doen (laptop, vaste pc, telefoon).
  • Maak alvast ruimte vrij in je agenda op de datum dat het budget beschikbaar komt vanaf iets voor 10 uur! De ervaring leert dat het budget vanaf de datum dat het beschikbaar komt telkens heel snel op is! Wie het eerst komt….

We verwelkomen je graag!

 

 

Kijk voor meer informatie en vragen over het STAP-budget op de website van het UWV of de Rijksoverheid

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki