‘Bezieling ontstaat als je de liefde toelaat’

Wie is Sylvia?

Mijn specialiteit is het werken met de nieuwe energie: licht brengen.

Wat is jouw achtergrond?

Na mijn eerste opleiding en werk in de journalistiek was ik gefascineerd door gezinssystemen. Ik volgde de opleiding Maatschappelijk Werk, daarna een studie Pedagogiek (Systemisch Werk en Transculturele Hulpverlening). Vervolgens gewerkt in de hulpverlening met vluchtelingenkinderen, in een Therapeutisch Gezinshuis en als gezinsonderzoeker en intaker bij het Advies-en Meldpunt Kindermishandeling. Ik gaf jaren les aan de Hoge School Rotterdam en de Hoge School Brabant in methodiek, communicatie en muzisch hulpverlenen. Ik geef 20 jaar les aan de Kleine Tiki, school voor Kunstzinnig Hulpverlenen.

Naast docent bleef ik ook altijd student. Ik volgde de opleiding tot Kunstzinnig Therapeut, Kinesiologie, Lotus training Emotioneel Lichaamswerk, Trainingen Ritme en Dans, 5Ritmes, Oerdans en Tantra, stemwerk. Spiritualiteit liep altijd als een rode draad door mijn leven. Als HSP kind had ik vele vragen. Ik volgde verschillende Lightworker Trainingen bij Steve Rother en bij Aleiah. Maakte spirituele reizen naar Egypte en Brazilië.

Sinds 2010 heb ik me verbonden als Lichtwerker met de Nieuwe Energie. Ik heb een opleiding gevolgd als New Energy Reader, Healer en Coach. Ik ervaar deze weg naar de onvoorwaardelijke liefde als helend en bevrijdend. Mijn praktijk, de Vlindertuin, Praktijk voor Levenskunst, verwelkomt vele mensen die ook deze weg kiezen.

Waar word je door geïnspireerd?

Ik haal mijn inspiratie vooral uit het leven zelf en de weg naar onvoorwaardelijke liefde. Het lichaam als drager van licht en liefde. Kunst, muziek, dans. Mijn prachtige kinderen en kleinkinderen.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki.nl
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2023  De Kleine Tiki