Wie is Gabby Muralt?

Inmiddels ben ik binnen De Kleine Tiki een ouwe rot. Ik woon samen met mijn lief, midden in het bos tussen herten, zwijnen, eekhoorntjes en heel veel vogeltjes. Ik ben moeder van 3 en – tot nu toe- oma van 1. Ik houd van dansen en sporten, een beetje als tegenwicht voor mijn Bourgondische kant. Verder ben ik best goed bevriend met verschillende muzen; ik schrijf, dicht, zing in een koor en schilder.

Wat is jouw achtergrond?

Ik volgde verschillende opleidingen, cursussen en kortere workshops. Een greep: lerarenopleiding tekenen/handvaardigheid, PR en Communicatie, Overheidscommunicatie, De Kleine Tiki, Train de Trainer, Biografisch werken, Theatertherapie, Rouwverwerking, Voice Dialogue, Familieopstellingen en ik hoop in 2020 het certificaat voor zelfstandig – beeldend – kunstenaar binnen te slepen van de Vrije Academie in Nunspeet. Ik werkte onder meer senior communicatie adviseur bij de rijksoverheid, gemeentes Zoetermeer en Utrecht en vanaf 2007 als zelfstandig coach, trainer en docent. Onder meer bij De Kleine Tiki.

Waar word je door geïnspireerd?

Inspiratiebronnen… de natuur, mensen dichtbij en nabij – all inclusive -. Alle schitterende boeken, gedichten, muziek, beeldende kunst, die ons van zielenvoer, troost en schoonheid voorzien. Ik geloof dat ieder mens zijn eigen ‘guru’ en genezer is of kan zijn, en vind het een eer en een opdracht om daarbij een poos als reisgezel en sparring-partner te fungeren. Ik ben nieuwsgierigheid en empathisch, op basis van gelijkwaardigheid. Humor is van levensbelang, een heerlijke vorm van ‘verlichting’, het verbindt, relativeert en is binnen coaching daarom ook onontbeerlijk.

Dit bericht delen: