‘Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik het wel kan’ Pipi Langkous

Wat doe je bij de Kleine Tiki?

Ik ben communicatieadviseur / medewerker communicatie. Ik mag me bemoeien met alles wat met communicatie te maken heeft. Van website tot social media, van persberichten schrijven tot het ontwikkelen van flyers en studiegidsen.

Wie is Diana?

Zowel zakelijk als persoonlijk ben ik enthousiast en word ik blij van het leven. Bij mij is het glas altijd halfvol. Ik houd van mijn vak ‘communicatie’ en voel me een gelukkig mens dat ik dat mag combineren met het onderwerp ‘kunstzinnig dynamisch coachen’. Als ik zie hoe mensen hier geraakt worden en zich ontwikkelen… Dat ik daar getuige van mag zijn en dit mag vertalen in de communicatie; geweldig!

Wat is jouw achtergrond?

Na mijn HBO opleiding communicatie aan de Fontys in Eindhoven heb ik bij diverse organisaties de communicatie mogen inrichten. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt bij Teamplay@NAC en Breda Actief. Sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier bij De Kleine Tiki.

Waar word je door geïnspireerd?

Een dagje naar een museum, een mooi lied, oprechtheid en puurheid van kinderen, een prachtig gedicht of een boek dat me raakt en mensen. Mensen die in hun kracht en in hun kwetsbaarheid durven te staan.