Wat doe je bij De Kleine Tiki?

Ik werk op maandag en vrijdag bij De Kleine Tiki als administratief medewerker.

Wie is Bea?

Ik ben 57 jaar geleden geboren in Rotterdam, maar getogen OP Made en leef daar met mijn lief Rob en teckel Lotje. Ik ben gek op mijn familie en vrienden, geniet van de liefde, probeer te leven bij de dag, hou van de zuidelijke kant van het land en tel regelmatig mijn zegeningen.

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben ooit mijn werkzame leven begonnen bij Konfektiebedrijf Jurk. Daar heb ik 25 jaar in diverse functies gewerkt. Ooit begonnen als modelstikster en geëindigd als hoofd financiële administratie. Daarna ben ik als office manager bij Bexon Capital terecht gekomen. Bij dat bedrijf is mijn werkweek van 36 uur naar 20 uur gegaan. Dus ging ik op zoek naar een aanvulling van mijn werkweek. Ik riep steeds, ik wil dan vooral werken bij een mooi bedrijf in een leuke omgeving met fijne mensen. Via via kwam ik bij Milo en Jorinde terecht. Blijk ik dat nu toch gevonden te hebben!

Waar word je door geïnspireerd?

Ik denk door de kleine dingen van de dag. Ik loop graag met Lotje in het bos en ben graag aan zee. Ik kan enorm genieten van het samenzijn met familie en vrienden en een goede film of concert. Ook lees ik veel en brei ik graag.

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki