Route locatie Assen

Adres

De locatie van De Kleine Tiki in Assen vind je in Podium Zuidhaege. Je bent welkom op het adres: Zuidhaege 2, 9400 AG Assen. Het is te voet goed bereikbaar vanaf het station. Het is zo’n 8 á 9 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je stadsbus 1 richting M.L. Kingweg via station en Marsdijk nemen of de Qbuzz Bus 83 richting Assen station (Let op: dit is een 8-persoons busje). Stap uit bij bushalte Oostersingel. Vanaf daar is het een 4 minuten lopen. Je kunt natuurlijk ook een OV-fiets pakken als je dat makkelijker vindt. Voor exacte reistijden ga je naar de website: 9292.nl.

Auto

Ook met de auto is De Kleine Tiki in Assen goed bereikbaar. Je kunt in de directe omgeving parkeren. Let wel op! In de straten rondom Podium Zuidhaege kun je alleen parkeren met een vergunning. Daarnaast zijn er overal betaalde parkeerplekken. Zo ook achter op het parkeerterrein bij Podium Zuidhaege. Voor dit terrein kun je bij Podium Zuidhaege een gratis parkeerkaart halen. Je kunt deze binnen in het gebouw van Podium Zuidhaege aanvragen.

Wil je een routebeschrijving? Klik dan op ‘Grotere kaart weergeven’ in het Google-maps kaartje: 

 

Correspondentie adres

Postbus 1825
4801 BV Breda

Bezoekadres

Zuidhaege 2
9400 AG Assen