Literatuur

‘Alle kunsten leveren een bijdrage aan de grootste kunst van alle: levenskunst de kunst het levente leven’ – Bertolt Brecht

Binnen De Kleine Tiki wordt gewerkt met boeken die onder andere geschreven zijn door Roeland Frank Hoefsloot (directeur en oprichter van De Kleine Tiki). 

De boeken van Roeland Frank Hoefsloot kun je bestellen via onze webshop.

Alle andere boeken kun je bestellen bij de boekhandel, of online via bijvoorbeeld www.youbedo.com (waarbij 10% van het aankoopbedrag naar een goed doel gaat!). 

Hieronder vind je meer informatie over de boeken geschreven door Roeland Frank Hoefsloot

Kunstzinnig dynamisch coachen

Het boek ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’ van Roeland Frank Hoefsloot beschrijft de methodiek die kunst en creativiteit inzet als mogelijkheid binnen een traject van begeleiden en/of coachen.

Daarnaast wordt een uitgewerkte visie op kunstzinnig dynamisch coachen en een twintigtal creatieve en kunstzinnige instrumenten gepresenteerd die gebruikt kunnen worden bij het werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is een methodiek om te inspireren en te leren leven en werken met hoofd, hand en hart. Lees verder via onze webshop

Handenmeditatie

In ‘Handenmeditatie’ geeft Roeland Frank Hoefsloot aan hoe je letterlijk vorm kunt geven aan je verlangens, waarbij de handen je de weg wijzen!

Door de handenmeditatie te doen, en eventueel daaraan gekoppeld een traject van 50 creatieve- en kunstzinnige opdrachten, kun je stap voor stap op een wonderbaarlijke wijze greep krijgen op je leven. Je hebt geen kunstzinnige ervaring nodig om dit boek door te werken. Het gaat namelijk niet om artistiek zijn, maar om authentiek zijn! Lees verder via onze webshop

 

Meditatief Boetseren

In ‘Meditatief Boetseren’ gaat Roeland Frank Hoefsloot uitgebreid in op de helende werking van het kunstzinnig en creatief bezig zijn.

Meditatief geboetseerde werkstukken bevatten voor de maker vaak een verborgen boodschap. Door op zoek te gaan naar dit ‘geheim’ komen we dichter bij de kern van ons eigen wezen, van ons ‘oorspronkelijk zijn’.

Dit werk- en studieboek is bedoeld voor eenieder die zich kunstzinnig en creatief wil uitdrukken, maar met name ook voor mensen die als coach, hulpverlener, begeleider of trainer ook kunstzinnig en creatief werkzaam willen zijn. Een traject van opdrachten begeleidt de tekst. Lees verder via onze webshop

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki