Het is zover!

Het is zover! Kunstreis van de Ziel gaat op reis, en wel met de bestemming Assen!
Komend schooljaar zal ‘Kunstreis van de Ziel – Een levensreis naar jouw kunstenaarschap’ op vrijdag of zaterdag te volgen zijn op onze locatie in Assen. 

Een kunstzinnige reis

In dit scholingsjaar ga je op een avontuurlijke en kunstzinnige reis en verdiep je je in een breed scala aan thema’ s, technieken en materialen. Je wordt geïnspireerd door kunstenaars die ons voorgingen op hun levensreis door de kunst. Je verdiept je in de kunst, in jezelf en in de mogelijkheden die de kunst jou kan bieden in je leven en werk. Thema’s die in dit mooie jaar voorbij komen zijn onder andere: scheppingskracht, innerlijk verlangen, wijsheid als licht, overgave en nog veel meer!

Ben je er nieuwsgierig naar? Lees hier dan verder over Kunstreis van de Ziel – Een levensreis naar jouw kunstenaarschap’. In Breda kun je dit fijne kunstzinnige jaar overigens volgen op woensdagen. 

Wat studenten zeiden over de kunstreis:

“Een kunstreis is voor mij een tocht op blote voeten door onbekende landschappen. Hoewel onbekend…Telkens – bij elke etappe – komt iets onveranderlijks, iets eigens bovendrijven. Soms stilletjes, soms nadrukkelijk. Via beelden, kleuren of flarden tekst, openbaren zich delen die ik nog niet ken(de) of vergeten was. Hervonden verwondering…ik schep. Wat maakt dat blij!”

“Heerlijk, elke 14 dagen een dag voor mezelf! Bij binnenkomst staat het materiaal klaar. Ik ben benieuwd wie de kunstenaar is, wat voor materiaal en techniek we gaan ontdekken. Maar eerst een kopje koffie en de medestudenten begroeten… Dan start de lesdag, ik leef mee en geniet van de informatie. In de ochtend ontstaan er schetsen, ik betreed mijn eigen speelruimte door de aangeboden kunstzinnige opdrachten en blader de kunstboeken door. Ik kan haast niet wachten om met het grotere kunstwerk aan de slag te gaan in de middag, want dan voel ik mezelf echt de kunstenaar… “

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki