Gisteravond was er in Nederland weer een persconferentie waar een fiks pakket aan maatregelen gepresenteerd is.
Vanuit dit pakket van maatregelen zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor nu het beste is om de komende vier weken geen lesdagen te verzorgen en de geplande lesdagen te verplaatsen naar een later moment.
Een verdrietig en complex besluit voor iedereen…

We hebben de afgelopen weken veel mensen gesproken, er kwamen verschillende gevoelens en verhalen naar voren.
Enerzijds is er grote zin en veel enthousiasme om lesdagen met elkaar samen te zijn en voelt het binnen De Kleine Tiki fijn en corona-proof, anderzijds is er ook de spanning hoe het met het aantal besmettingen gaat en wordt er op persoonlijk niveau gevoeld wat de maatregelen allemaal aan consequenties met zich meebrengen.

Het zijn grote beslissingen, waar het coronavirus ons voor stelt. Het voelt voor ons telkens als een weegschaal, om iedere keer weer vanuit de actualiteit én vanuit liefde en vertrouwen, af te wegen wat ‘het beste’ is.
Voor nu hebben we dus met elkaar besloten om de komende vier weken geen lesdagen te verzorgen en de lesdagen die gepland stonden te verzetten naar een later te bepalen moment.

Hoewel de premier heeft aangegeven dat onderwijs in principe doorgang mag vinden, voelen we vooral ook hoeveel onrust de keuze van het wel/niet naar een lesdag gaan met zich meebrengt terwijl het zo vanzelfsprekend zou moeten zijn. Het doet ons natuurlijk pijn om dit besluit te nemen. Het coronavirus raakt echt iedereen, en stelt ons voor de nodige uitdagingen en opdrachten.

Weet dat we écht starten / verder gaan met de Tiki-jaren zodra het kan én dat de lesdagen wat ons betreft dus op een iets later moment alsnog live worden aangeboden.

We gaan je natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki