Op zondag 26 mei 2019 openen we in Assen onze deuren voor de open dag! Wat Kunstzinnig Dynamisch Coachen jou kan brengen wordt tijdens de open dag letterlijk zichtbaar. De expositie ‘Het land dat in mij woont’ van derdejaars studenten, brengt je inspiratie en waardevolle gesprekken met huidige studenten. Naast dat De Kleine Tiki studenten opleidt om kunstzinnig dynamisch coach te worden, kun je de opleiding ook inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de open dag heb je, naast de expositie, de mogelijkheid om een lezing bij te wonen die antwoord geeft op de meest gestelde vragen. Wil je langskomen? Dan kun je gewoon binnenwandelen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Kunstzinnig Dynamisch Coachen, wat betekent dat eigenlijk?

Binnen het Kunstzinnig Dynamisch Coachen schakel je tussen verschillende media; het gesprek, drama, beeldend werk, lichaamswerk en stemwerk. Naast in gesprek gaan, ga je als kunstzinnig dynamisch coach vooral vanuit creativiteit en kunstzinnigheid te werk. De verschillende creatieve media zijn daarbij een goed hulpmiddel met veel effect. Het helpt iemand om tot inzichten en nieuwe ervaringen te komen. De Kleine Tiki biedt op een ervaringsgerichte, speelse en kunstzinnige manier een programma dat studenten dit leert. Wil je meer weten over De Kleine Tiki? Lees dan hier verder.

Open dag

De open dag in Assen staat gepland op 26 mei 2019 van 11.30 tot 15.30 uur bij Podium Zuidhaege. Naast de expositie van derdejaars studenten kun je om 12.00 uur of om 14.00 uur een lezing bijwonen. Tijdens de lezing krijg je informatie over de diverse scholingsjaren en je doet een kleine kunstzinnige opdracht. Zo ervaar je in het klein wat kunstzinnig werken doet. Na deze lezing kun je persoonlijk overleggen welk scholingsjaar het beste bij jou aansluit. Een team van docenten is aanwezig om jouw vragen hierover te beantwoorden. Mocht je zondag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan staat er op zondag 23 juni nog een open dag op de planning in Breda. Wil je meer weten over de open dag? Lees dan hier verder.

 

Volg ons via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

info@dekleinetiki
+31 (0)76 514 1017

Correspondentie adres:
Postbus 1825, 4801 BV Breda

Bezoekadres:
Langendijk 87, 4819 EV Breda

© 2022  De Kleine Tiki